Új hozzászólás Aktív témák

  • bot1978

    senior tag

    Nyertem egy árverést amiben együtt volt X1, hozzá 64GB SD és egy ilyen zsebben hordható litium akksis fejhallgató erősítő.
    Én az X1-be 2134-es műveleti erősítőt szoktam tenni, mert piszok jó hangja lesz tőle, nagyságrendekkel jobb. Ebbe a zsebes erősítőbe is majdnem biztos, hogy tudok tenni. Nagyságrendekkel jobb hanga lesz tőle, szóval ha kell valakinek olcsó zseberősítő, ami jól szól szóljon priviben. Majd ilyen január közepe felé tudom adni a posta miatt...
    Az X1 nekem erősítőhöz kell FLAC lejátszónak, frontlapi AUX bemenetre, mert perpill a HTPC-ről megy a FLAC HDMI-n át és emiatt zenehallgatáshoz elég sokmindent be kell kapcsolni, nem praktikus. A FIIO meg ennyi pénzből relatíve nagyon ügyesen megoldja a dolgot. Volt már, csak annyira tetszett havernak a modolt hangja, hogy tett egy visszautasíthatatlan ajánlatot. Gondoltam vigye, majd lesz másik. Lett.
    Illetve ha január vége körül lesz találkozó BP-n addigra el tudom majd vinni, hogy meghallgassátok. Szerintem páran meg fogtok lepődni mit tud egy X1 ha picit megpiszkálom.
    :)

Új hozzászólás Aktív témák