Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz Samtya #71493 üzenetére

    Tegnap meguntam a várakozást és dél körül írtam a DHL-nek. Ma 13-kor meg már hozta is a brainwavz fej/fülpárnákat a futár, azzal a kinyomtatott levéllel együtt amit tegnap küldtem nekik.
    Állítólag tényleg voltak kiszállítási kísérletek Gyöngyös-re (hiába csak Budapest látszott a nyomonkövetésnél), a Brainwavz nem adta tovább a telefon számomat, azért nem tudtak felhívni. Gondolom értesítőt meg DHL-éknél nem szokás hagyni, úgy mint pl. GLS-éknél. Illetve az is kicsit fura volt számomra, hogy ma, amikor jött a futár, akkor hívott csak fel, amikor már itt állt a lépcsőház előtt, nem úgy mint a GLS-es; persze nekem mindegy, az ő ideje megy amíg "felöltözöm" és lemegyek. Az viszont tényleg becsülendő, hogy írtam és 24 óra múlva újra hozták, szó nélkül :K .
    A fej/fülpárna minőséginek látszik, habár azért úgy láttam hogy precízségben akadnak gondok. Gondolok itt arra, hogy hiába hibrid és hiába olyannak kellene lennie, hogy a plüss rész az lelóg a belső és külső oldalára is kicsit, hogy garantáltam csak az érintkezzen a használóval, azért ezt sikerült nem teljesen jól kiszabni vagy összevarrni.
    Jelenleg még szárad, mert szokásomhoz híven, kimostam. Majd ha rendesen megszáradt kipróbálom milyen a gyári k550 mk3 párnájához képest.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák