Új hozzászólás Aktív témák

  • cuko

    aktív tag

    Nem vagyok benne biztos, hogy befér a topikba, de itt a gettó javításom a Superlux HD 681 Evo-mhoz, hátha valakinek hasznos lesz: a fejpánt megadta magát jópár hónapja, de nem tettem ellene aktívan egészen tegnapig.

    Szétkaptam azt az 1db csavart és lepattintottam a műanyag burkot kívülről, a fehér gumival odafogó része pattant el (de egyébként máshol is be van töredezve a pánt, nincs a legjobb anyagból).

    [kép 1]

    Amit csináltam: egy szöggel kilyukasztottam a pánt megmaradt részét kb 1 centire a szélétől, a füles fül részéből kipattintottam a csonkot a gumival és befűztem két darab kéznél levő sima befőttesgumit hurokkal áthúzva, ezeket a pánt lyukán átfűzött keskeny gyorskötözőhöz rögzítettem és voilá.
    (A csonk leszedéséhez ki kellett szednem a második csavart is, illetve erőszakoskodnom kellett, hogy kijöjjön, óvatosan kell, nehogy kitépd véletlen a kábeleket is.)
    Nem vagyok meggyőződve a tartósságából, de működik, pont megfelelő a feszessége is, helyén tartja a fülest végre, nem esik a fejemig a műanyag.

    [kép 2]

    A fejhallgatóval amúgy nagyon meg vagyok elégedve, jó a hangja, játékhoz tök jó, zenéből több részlet kijön mint a korábbi, gagyibb fejhallgatóimból (de nem vagyok nagy szakértő). Basszus fetisisztáknak a kiemeltebb verzió jobb választás lehet, de elektronikus zenéhez ugyanúgy szeretem, mint a rap/hiphop/country/punk/rockhoz. Hosszabb idő után sem kényelmetlen, ami nagy plusz.
    Már szerintem 3-4 éves, a fehér műanyag kicsit kezd sárgulni, a pántja és a fülpárna pedig töredezni, de ez benne van.

Új hozzászólás Aktív témák