Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz Bodz #47368 üzenetére

    Sajnos nem sok mindent találtam a [Lhttp://www.barncow.com/pixs/cd3000.jpg]fülesről, már régi darab, itt ezt írta róla GP-Sz, de ő is csak ezt hallotta valahol. Azt tudom hogy nagyon sztárolták ezt a fülest és elég drága volt a maga idejében, ha jól tudom kb 15-20 éve 150-200e ft körül volt, és most is igen húzós ára van ha néha kapni.
    Most hogy hallgatom már sejtem miért, nagyon tiszta részletes hangja van, olyan részleteket hallok ebben a fülesben amit eddig az általam próbált fülesekben nem hallottam. ( persze nem túl sok komoly füles volt nálam, ilyen árfekvésűt még nem hallgattam)
    Nem lesz jó érzés visszaadni és újra sajátot hallgatni, ezért kellen keresnem valamit ami hasonló élményt tud adni. ( meghallgattuk itthon és valóban élmény hallgatni, abszolút kellemes, nem fárasztó a hangja, valahogy minden ott van ahol kell, a sztereó hatás is mintha többszöröse lenne a régi akg-mnek.) A mély nem olyan nagy mint az akg-ban de ott már tolakodóan és zavaróan sok is sokszor. Itt valahogy egyszerűen annyi van amennyi kell :)
    Valami Beyer vagy talán Audiotechnika amit meg kellene néznem, de nem tudom melyik az amiről ilyen jókat lehet mondani. Hol lehetne meghallgatni ilyen füleseket? Talán az elmúlt húsz évben már csinálnak ilyen vagy jobb hangot olcsóbben is :)
    Annyit nem adnék használtan egy ilyen Sony-ért amit néha kérnek, pár száz eurót vagy $-t.
    Dicsérik a Beyer 990-et ahogy látom, kíváncsi lennék mi a különbség a kettő között, talán én észre sem veszem, az erősítőm sem a legkomolyabb, most egy fioo-e10 van ( a nagy luxman-t nem hallgatom sajnos ).Lehet hogy az E10-el nem lenne különbség valami középkategóriással sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák