Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomacko

    senior tag

    válasz pendre54 #31017 üzenetére

    Sokan a Foobar-t ajánlották, joggal teszem hozzá, mert nagyon jó kis lejátszó és milió kütyüzési lehetőséged van vele. Ha nem akarsz annyit pepecselni akkor én merem ajánlani az AIMP lejátszót, ez viszonylag könnyen, gyorsan testre szabható. Valahol olvastam, vagy hallottam, hogy a jetaudio ideje is leáldozóban van már, de ezt tegyük inkább a pletyka témakörbe, mintha nem is mondtam volna.

    Én is nagyon sokág 5-6 évig az ESET NOD vírusirtót használtam, most mióta a win7 került napirendre nálam, ez úgy kb másfél éve, azóta a Microsofr essential-t használom. Nálam hibátlanul teljesített eddig. Eleinte voltak kételyeim, de miután informatikus barátaim akik akkor pont valami tűzfal menedzselős akármilyen tanfolyamon voltak a MS-nál, felvilágosítottak, hogy a cég megvette az összes neves vírus, mailware, stb.stb. kereső motor licenszet és gyúrt belőlük valami iszonyat jó, gyors, a rendszert nem visszafogó "csodát". Na persze NEM akarlak én erre rá beszélni, csak egy ötlet volt, nem utolsó sorba ugye ez is napra kész és csak a telepítésnél kell kicsit oda figyelni hogy aktivált legyen a win7 rendszer, gyönyörűen frissíti magát az Essential onnatól akár többször is naponta, ha kell.

    Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

Új hozzászólás Aktív témák