Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz #16820480 #29225 üzenetére

    Ez egy mechanikai rezgés időbeli lefolyása nem? Az emberi hallás hangelemzés útján különbözteti meg a hangokat, hangszíneket, és nem a hangrezgés időbeli lefolyása alapján, pedig ez végsősoron mégiscsak egy időbeli lefolyás akárhogy csavarom.

    Nekem mindig az jön le, hogy ahhoz, hogy minimális információt jelentsen mondjuk egy ilyen grafikon, ahhoz valami irgalmatlan részletességgel dokumentált mérésre lenne szükségem, amely így egy hatalmas terjedelmű mindent külön magyarázó doksit képezne, aminek mondatait külön elemezve talán kiderülne, hogy mely kompetenciákkal nem rendelkezem annak értő olvasásához, megfelelő értelmezéséhez. Összetett rezgések, hullámterjedés, fizikai mennyiségek, hang érzékelés és hang leképezés valami irgalmatlan mennyiségű koherens tudás kell ehhez.

    Ráadásul valami olyan képesség, amivel egy ilyen vizuális megjelenítést a másodperc egy törtrészéről úgy tudsz elképzelni, hogy aztán az összeáll egy adekvát válasszá egy kérdésre.
    Perpill hiába látom, egy büdös nagy semmit nem jelent, pedig messze értőbb vagyok az átlagnál, aki nem tudja, hogy mondjuk mi az a frekvencia. Tanították neki, de már nem tudja.

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák