Új hozzászólás Aktív témák

  • Kulbi

    aktív tag

    válasz Falconer #26210 üzenetére

    Voltam hallgatózni az Extreme audiónál, gondoltam összeírom a benyomásaimat. Sajnos csak egy Marantz CD lejátszón hallgattam, nem tudom ez normális-e, pedig még az eladó is megjegyezte, hogy ezekhez erősítő kell...én meg mondtam, hogy igen:)

    Audio-technica AD900x: kényelmes, nagyon puha párnák, a mechanizmus is jó, néha az volt az érzésem, hogy lecsúszik ,de nem, mintha nem lenne a fejeden semmi. A CD lejátszón is elegendő hangerő, meleg hangzás, zenei, a tér nem tűnt nagynak, kicsit összébb voltak a dolgok az AKG-hoz képest olyan zsúfolt érzés. A basszus meglepően jó.

    AKG Q701: kényelmetlennek éreztem, pedig könnyű. Nyomta a fejem búbját a bőrön lévő kis dudor, ill. a párnák sem puhák, határozottan érezni a nyomást a fül körül, az AD900x-hez hasonlóan hatalmas párnák, jól elfér benne az ember:)Nem volt kényelmetlen, de az előbbi dolgok rögtön feltűntek és hosszab távon attól félek idegesítő lehet. Iszonyatosan világosan szólt, nem kell említenem, hogy a CD lejátszó nem bírt vele, érezhető volt a hihetetlen potenciál. Az AD900x-hez képest jóval nagyobb tér, de nagyon hidegnek hat az egész. Bár néha lenyűgöző volt a tisztasága a hangoknak, a mélyet nem sikerült igazán előhozni, de azért ott volt. A kábel és a kivitelezés nagyon profi az AD900x kicsit műanyagnak hat mellette.

    Beyerdynamic DT880 32 Ohm: Nagyon kényelmes, bár kisebb párnák és nem olyan mély mint a többi. Hozzáér a fülem a belsejéhez. Meglepően jól szólt, inkább hasonlított az AD900x-hez, kicsit kisebb térrel, de azért így is volt.

    <Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>

Új hozzászólás Aktív témák