- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidoff91
aktív tag
válasz slick-adam #25946 üzenetére
Nyugi. Nyílván azért ajánlgatják az erősítőt, mert olyan kaliberű felhallgatókat néztél ki. A segítség kérésbe bele kellett volna írni, hogy eszed ágában sincs a fejhallgató mellé mindenfélét vásárolni. Én is ezt tettem, ennek megfelelően kaptam ajánlatokat. Ne vedd támadásnak amit írtak neked, bár tény, hogy elég fura volt a mondat megfogalmazása....
Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
-
.DLL
veterán
válasz slick-adam #25948 üzenetére
Közeledben nincsenek hi-fi-s ismerősök, haverok, akiktől kölcsön tudnál kérni cuccokat, az eldöntés idejére?
(#25950) fattyu: Nyugi... Vidéken vagy külföldön nem olyan egyszerű, mint láthatjuk.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
slick-adam
aktív tag
válasz Davidoff91 #25951 üzenetére
irtam többször is, hogy eszem agaban VAN, de csak kesöbb.
tenyleg vicces, hogy egy nagyobb fajta nemet varosban nincs üzlet, ahol ilyenekkel foglalkoznak. vagyis van egy hangszerbolt, van is naluk 1-2 Beyer füles is, de rakerdeztem ---> cd lejatszoval lehet tesztelni naluk. erröl ennyit...
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
Davidoff91
aktív tag
válasz slick-adam #25953 üzenetére
Na ez elkerülte a figyelmem. Na az a szép...ennyit a német szakértelemről. Nem tudom, hogy ilyenkor mit lehet csinálni.
[ Szerkesztve ]
Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
-
törölt tag
Bocs, hogy beleszólok én is, de szerintem pont a próbára érdemes egy olyan rendszerreől (is) meghallgatni, aminél tényleg hallod a fejes igazi tudását. Ha majd később tudsz/akarsz csak megfelelő láncot építeni alá, az egy dolog, de azt érdemes az elején tisztáni, hogy mihez és miért építesz majd később még.
-
Falconer
aktív tag
válasz slick-adam #25948 üzenetére
Haha nekem is ebbol lett k elegem egy ideje pedig en pesten lakom Egyszeruen elfogyott a turelmem. Beajanlottak egy hiperszuper dactilust franko erositovel aztan rajottem h jobb a hangkartyam amit negyed annyiert vettem ot eve. Most van nalam egy xonar essence st az meg sokkal de sokkal jobb, es meg mindig joval olcsobb, raadasul tudja a dolby headphonet ami film nezesnel elony.
Felreertes ne essek, nagyon hasznos amit irnak, csak baromi sok turelem meg utanajaras kell hogy meg tudj egy csomo mindenfelet hallgatni.
-
contaxg
veterán
De nem egyszerü fejest veszel, hanem egy középkategóriás Beyert.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Dorien
veterán
-
.DLL
veterán
válasz Dorien #25962 üzenetére
Nem rossz a TS-671, de tisztaságban, felbontásban van hova lépni, legalább is amit én próbáltam... Fun, óriási tere van, de áttérve egy másik fejesről erre, néha hiányzott a tisztaság. Aztán persze megszokja az ember füle lehet ezért szerencsés vagyok, hallom a különbségeket, de ha nem ortóxar akkor meg tudom szokni, tudom még élvezni a zenét. Persze vágyom közben a jobbra, de nincs az a "nembíromhallgatni" hatás (kivéve ha egy fejes papírdoboz szerű monó hangot produkál)
Honnan rendelet az ADöccázX-et ha nem titok?
(ja már sejtem, ahonnan a TS-671-et is? )[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Dorien
veterán
válasz Ati1979 #25963 üzenetére
Majd meglátjuk.
Cserélve lesz az E10 majd idővel, de most inkább a kényelemmel volt problémám, mint a hanggal.DLL: Ja, Bodz az én approved & preferred supplier-em. Amúgy siralmas, hogy milyen áruk van itthon az ATH fejeseknek...
Wherever you go - go with all your heart.
-
Imifej
senior tag
válasz Dorien #25960 üzenetére
Szerintem is az E-10 nagyon gyenge az ATH-hoz. Nekem is van, de bevittem a munkahelyemre DAC-nak. Viszont meglepő módon egy Navon Platinum 10 tablet egyenlőre versenyben van az ASUS Essence One-val. Most vettem bele 2db OPA-t, majd meglátjuk beelőzi e! Ha valaki meg tudna hallgatni egy ilyen tabletet, kíváncsi lennék a véleményére, hogy csak én látom e így.
Marantz PM7000N, JBL TLX500
-
.DLL
veterán
válasz Ati1979 #25972 üzenetére
A jelenlegieket nem éri meg eladni, a következő amire ezt lecserélném így látatlanban, az egy HiFiMan HE-400. Bármi amit eddig próbáltam volt valami hiányérzet a mostanihoz képest. Van, sőt nyilván elég sok dolog van, amiben jobbat nyújtanak (magasak, tisztaság, háttér stb.), én azt a fejest keresem, ami jobbat is nyújt de azt is tudja mint a mostanim (van ilyen: LCD3) de azért ne szaladjunk ennyire el, a HE-400-at is elég jónak mondják ütős, tiszta, kíváncsi vagyok. Persze csak meghallgatás után vágnék bele ekkora fába.
Szóval vannak szerethető fejesek, de eddig nem nagyon cserélnék (Talán a DT990E 600Ω amit próbáltam, az nagyon közel került a tökéleteshez, és még megvan rá az esély, hogy azzá váljon egy jobb erősítőről mint amivel hajtottam, fejlesztés után visszatérek rá is, illetve másokra is)[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
fecus
őstag
válasz PofaJenö #25957 üzenetére
ezt meg bírja hajtani a sony telefonja is?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
-
Davidoff91
aktív tag
Szenvedésem a fejhallgató vásárlással fejezet nagyon sok, helyszín Extreme Audio 11. kerület. Az Audio Technicákkal nem sikerült jó barátságot kötnöm. Mindegyiktől fájt a fülem, idővel nagyon zavart a hangjuk (nem hallgattam hangosan). Szóval ezeket kilőném...Meghallgattam az AKG K550/551 párost is. Az életemre esküszöm, nem ugyanolyan a hangjuk. Az 551-nél jobban átjött a basszus. 620szor hallgattam meg őket egymás után. Ettől függetlenül valahogy akkor sem nyűgözött le a K551 sem így elsőre, pedig elég sokat gyötörtem (lehet, hogy az Audio Technicák miatt "elállítódott" a fülem...). A JBL-ek olyan messze állnak az elképzeléseimtől, mint Makó Jeruzsálemtől. Néztem még a Harman Kardon CL-t, egész elment, csak over ear kialakítása miatt sehogy nem állt meg a fejemen. Volt még egy YAMAMAHA HPH-MT220 is. Ezt csak miért ne alapon próbáltam fel, és azt kell mondjam elég kellemes meglepetést okozott. A vezetéke sírba tett, vagy 5ször rántotta ki a kezemből az mp3 lejátszót. Elég nehéz és ficánkolós darab. Viszont ez nekem már túl drága (talán 70.000 Ft volt). Éééés az itt kevéssé népszerű Sony MDR-1R is kipróbálható volt. Így ismét meghallgattam. A sok fejhallgató után tényleg olyan semmilyennek éreztem (bár 1-2 fejes szétcseszte a fülem, már tök tompán hallottam). Szóval ott tartok ahonnan indultam, sehol.
-
SsPL711
őstag
válasz Davidoff91 #25981 üzenetére
Milyen forrásról hallgattad őket?
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Davidoff91
aktív tag
válasz SsPL711 #25982 üzenetére
Samsung YP-K3 típusú mp3 lejátszó. Olyat keresek, amit út közben is szeretnék használni, így (számomra) jól kell szólnia hordozható eszközről is.
-
SsPL711
őstag
válasz Davidoff91 #25983 üzenetére
Világos.
Csak ugye nem biztos, hogy a kiszemelt fejesek közül némelyiknek elég volt forrás.
Bár nem néztem utána ennek az mp3 lejátszónak.
Csak saját tapasztalatból tudom, hogy a telefonom meghajtott olyan fejeseket amit az mp3 lejátszóm alig.Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
titán
válasz Davidoff91 #25983 üzenetére
Focal fülesek megvoltak? Shure 840/940?
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
kisgabor87
tag
Üdv! 13e ft alatt milyen fejhallgatót tudnátok ajánlani? Gitározáshoz használnám meg zenehallgatáshoz.
-
Bobrooney
senior tag
válasz kisgabor87 #25986 üzenetére
Ez oké, de írtam olvasd el a téma-összefoglalót, nyitott / zártat szeretnél?
Pc-ről vagy gitárerősítőről tolod (ha igen milyen)? -
mrobes
tag
Sziasztok! Megvettem életem első fejhallgatóját, egy Superlux hd681 evo-t. Még csak ismerkedek vele, de egyelőre elégedett vagyok vele, bár nincs viszonyítási alapom. Mivel vidéki vagyok, nem volt lehetőségem próbálgatni, a neten olvasottak alapján döntöttem mellette. Azt szeretném kérdezni, hogy a fülemnek bele kellene-e férnie teljesen a párna belsejébe, vagy így normális, hogy a fülcimpámra alul és felül picit ráfekszik. És érdemes-e kiváltanon az alaplapi alc892-es Realtek-et valami jobb fajta hangkártyával? Köszi!
-
matyi94
senior tag
Jo ejt kivanok mindenkinek!
Legyen szép napod!
-
Davidoff91
aktív tag
válasz schawo #25985 üzenetére
Focal fejesek elég drágák, a keretösszeg olyan 40-45 ezer Ft lenne. (Mondjuk jófogáson láttam most egy vadiúj spirit one-t 40.000 Ft-ért, de nem tudom kipróbálni sehol) A Shure és Superlux fejesek még tervben vannak. Majd fi:zi'k kollégánál kipróbálom őket.
[ Szerkesztve ]
-
Davidoff91
aktív tag
válasz SsPL711 #25984 üzenetére
Érzésre azt mondanám, hogy ebben az mp3 lejátszóban több szufla van, mint a Note 2-mben. A minap azzal hülyéskedtem, hogy a fejemre kötözök két 3 utas hangfalat. Igazából nekem az a hangzás hiányzik nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
SsPL711
őstag
válasz Tibor0426 #25996 üzenetére
Superlux HD660, de ez csak az én ajánlatom.
Igaz ennek spirális vezetéke van ami nem nagyon nyúlik és bizonyos esetekben elég zavaró tud lenni.
Ja, és 150Ohm-os, nem mindegy milyen forrást kap.(Bár nekem ezt is meghajtotta a telefonom)[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
-
ProdyG
őstag
a fejesem a specifikáció szerint 14ohm-os, az erősítő, amit vennék hozzá az pedig >30ohm-ot írt.
nem értek ehhez, ez probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.