Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    Sziasztok!

    Kizárólag otthoni használatra keresek sima vagy mikrofonos (erről később) fejhallgatót

    Elsősorban filmnézéshez és skype-hoz használnám. Lágy mélyeket tudjon valamennyire, de egyébként átlagosra belőtt hangzás, mivel zeneileg abszolút mindenevő vagyok.

    Minderre max 10e ft-ot szánnék, az igényeim sem túl magasak.

    Mindenképpen vezetékest keresnék, ha árban belefér normális minőségű akkor lehetőleg USB-vel

    Fület körülölelő párnára lenne szükségem, lehetőleg szövet, de semmiképpen sem gumi vagy műbőr borítású legyen, mert nagyon zavar és izzad is fülem alatta.

    Zárt típus érdekel lehetőleg mikrofonnal, de ha tényleg nincs 10 alatt normális ilyen, akkor mikrofon nélküli. Ez esetben viszont megköszönném, ha tudnátok ajánlani tisztán szóló és olcsó mikrofont is.

    2 gépen (integrált, illetve Audigy 2 Zs), egy Samsung LCD tv-n használnám és ha meg bírja hajtani,. akkor Sansa Clip Zip-en és Galaxy Tab 2-n használnám.

    Extraként USB csatinak és hangerőszabályzónak örülnék (gyakran váltok gépen belül forrást és érnek néha meglepetések winamp - film - youtube - skype közti váltásnál a hangerő tekintetében)

    A leglényegesebb viszont, hogy legyen normálisan összerakva, sz.rt nem akarok venni, 4-5 évet bírjon ki a ház, a kábelezés és a párna is (vagy utóbbi legyen pótolható.
    köszönöm az ajánlást!

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák