Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz insyde5 #109648 üzenetére

    Mi volt a baj az FT5 kábelével? Nekem nagyon minőséginek tűnik. (egyik legjobb gyári kábel a piacon amit fejhallgatóhoz adnak)

    stellaz De erősítőről hallgattad őket vagy telefonról? Ezeknek kell a power. Ki tudja, lehet én planáros vagyok, csak még nem tudok róla. :DDD

    Jah és ha már kábelek: botrány komolyan, nézem a meze 109 tesztet, csávó épp irgalmatlan rantel, hogy a gyári kábele mennyire hazavágja a hangképet és milyen szúróssá teszi a magasakat. Egyébként ezt fel nem fogom, ha én fejhallgató gyártó lennék egész biztos, hogy azzal akarnék kitűnni a piacon, hogy igen is minőségi kb hart vagy tripowin szintű kábelt adnék a termékemhez gyárilag. Nem annyira nagy plusz költség egy 300K-s fejhallgatónál, főleg ha magam állítom elő a kábelt is, és kb mindenki erről beszélne, meg lenne a téma a közösségben, tesztekben, amivel ki tudnék tűnni. Én biztos így csinálnám, nem értem ez a fillérba... mire jó, kész ciki, nem érzik? Legjobb reklám lenne pedig.... De érdekes a fiio meg tudja csinálni a 110 és 180K-s fejhallgatónál, de a meze és társai már nem a 300K-nál vagy feljebb akár. Mi lehet erre a magyarázat?

Új hozzászólás Aktív témák