Új hozzászólás Aktív témák

  • bitrograde

    senior tag

    válasz Remus389 #108737 üzenetére

    az én füleim szerint szinte ugyanazt tudta mint otthon a Gusztival. Miért? Azért mert a fejhallgató a szűk keresztmetszet.

    A világért sem szólnék bele, hiszen elég rendesen elvagytok magatokban, csak egy apró dologra hívnám fel a figyelmet: az, hogy a HD800S "ugyanazt" tudta "otthon", mint a beárazott rendszerrel, nem vonja maga után azt, hogy mindenképpen a fejhallgató lenne a szűk keresztmetszet. Egyrészt mert két, nem feltétlenül a fejhallgatóval szinergikus rendszert mérünk egymáshoz. Az a Ferrum Oor szerintem nincsen nagy barátságban a Sennheiserekkel (egészen konkrétan az én DIY OTL-em sokkal-sokkal szerethetőbb hangot produkált a saját Sennjeimmel, mint a Ferrum), és ez igaz lehet a Gustardra is (emlékezetből mondom, egyszer hallottam). Másrészt a "beárazott" rendszer jóságát is elmaszkolhatta a szinergia hiánya, s ennek ellenére azt sugallod, hogy a "beárazott" rendszer ugyanolyan jó volt, mint a tiéd otthon, ami a komponensek ismeretében elég meredek állítás.
    Azt hiszem, ezt már korábban is szóvá tettük többen a témában, hogy sokszor almát mérsz körtéhez, olyan tényezőknek tulajdonítva egyik vagy másik eszköz jóságát, amihez adott esetben nagyon kevés köze lehet, vagy nem csak önmagában felelős a jelenségért, aminek a magyarázatára használod. A kérdés sokkal összetettebb, legalább annyira, mint egy-egy rendszer felépítése.
    Három rendszert szavaltatok itt el: az igazság ennek a háromnak a különböző kombinációjából derülne ki, kinek-kinek a saját ízlése alapján. Én egy lapalapa tápjaival és kütyüivel pimpelt Lumin és Wadia/Holo, valamint egy Feliks Audio megfejtésre tenném a zsetonjaimat, ha a HD800S alá keresnék rendszert. A Susvara, meglehet, egészen más környezetben érezné jól magát, de ezt is ki kellene találni. És akkor utána lehet beszélni arról, hogy kinek melyik tetszik jobban. Még így is lehet, hogy többen hallgatnának Susvarát inkább, ha tehetnék, de ettől még nem lehet olyan kijelentéseket megtenni, mint amit te most, sokadjára.
    Peace.

    Eladó DIY OTL fejhallgató erősítő a hirdetéseim között.

Új hozzászólás Aktív témák