Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    Sikerült megvásárolnom Yodamest Sennheiser HD559-esét. Próbáltam elvonatkoztatni az itt elhangozott véleményeken, de sajnos nem ez a hang, amit keresek egy fejhallgatóban.

    Szóval elég sötét. Ha egy basshead keresne chilre egy nyitott fejest, tuti ezt ajánlanám neki. Pozitív még a cserélhető vezeték, de az már hátrány lehet egyeseknek, hogy alapban 6,3-as dugója van. Aztán ezen kívül sajnos azt kell mondjam, hogy ebben az ársávban azért volt már rajtam olyan fejhallgató is, ami közelebb állt az ízlésemhez. Bár jobban szeretem a mélyebb, sötétebb fejhallgatókat, nekem ez már kicsit túl sok. Illetve a közép és magasabb hangokból pont kevés.
    Loxjie D10-ről talán kap egy kis "világosságot", de Ifi Zen Dac V2-vel nem a legjobb páros.

    Egy használt HD559 vs. új Omnitrinic SHP-600-as dilemma tud lenni. De ha találsz egy jó áron egy használt Omnitronicot, ami előző gazdija átalakított cserélhető vezetékessé, bele fér mellé egy személyre szabott kanóc, és egy új párna is. És akkor már inkább a kínai felé hajlanék.
    Nem hallgathatatlan, de sajnos többet vártam. :O Azért még pár napig ismerkedünk, mielőtt megint meg fel újra az apróra. Az esetleges támadásokat kérem mellőzni, elhiszem, hogy valakinek ez egy tök jó választás, és amennyit adtam érte használtan, megéri, de itthon több fejes is van, ami jobban bejön.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó X2HR + Hifiman HE400SE https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák