Új hozzászólás Aktív témák

  • bitrograde

    senior tag

    válasz Remus389 #106236 üzenetére

    Hiszed vagy sem, vannak helyi varrónők/varróférfiak. :) Csak meg kell őket keresni. (Bár nyilván azt is hozzá kell tenni, hogy rájuk lelni nem feltétlenül egyszerű, mert a magyar kis- és könnyűipar több szempontból sincs könnyű helyzetben; az egyik ok éppen Kína.) Egy fejhallgató párnájának elkészítése nem ördöngös dolog, különösen egy ipari varrógéppel, csak a megfelelő anyagokat beszerzése okozhat kisebb nehézséget.
    Gondolom, létezik olyan európai terméktanúsítási folyamat, mint a CCC, mely a magán- és szürkeexportból származó, Kínában gyártott termékek tanúsítását végzi: az Alibaba és a negyven rabló által forgalmazott minden termék esetén létezik és jól látható helyen fel van tüntetve a tanúsítvány, melyet európai tesztlaborok hitelesítettek, és éves auditok és a gyártási folyamat ellenőrzése révén lehet megújítani. :W
    A legbájosabb az egészben az, hogy a madárfogás már magukat "minőségi hifivel" foglalkozó csoportoknak nevező közösségi oldalakon folyik, ahol egész sereg "szakértő" bizonygatja, hogy a "klónok" töredékáron tudják azt, amit a nagyok, melyeknek nevét nem merik ugyan leírni, de mindig utalgatnak rá, és a "mérnöki visszafejtés" rendszerével készített "termékek" ára is ennek megfelelően kúszik feljebb. Egy nevenincs tápkábelért, ami "pont olyan", mint a "tudjukmi", a legutóbb kb. 40E HUF méterárat bírtak a merészet álmodók elkérni. Mer' a hangja olyan, az tuti.
    Attól tartok, a bizonyítási kényszer inkább fordított, különösen amikor az ember nem csak ismeretlen külföldi forrásból rendel, hanem akkor, amikor az így szerzett portékát továbbadná - tulajdonképpen szabadulna tőle.

    Eladó DIY OTL fejhallgató erősítő a hirdetéseim között.

Új hozzászólás Aktív témák