Új hozzászólás Aktív témák

  • bitrograde

    senior tag

    válasz -NoVa- #102279 üzenetére

    ...az 580 alá is van olyan csöves szett, amivel túl tud nőni a Supernova határain, csak azzal az árkategória ugrik végtelenbe.

    Amikor 580 Precisionöm volt, egy iBasso DX50-nel hallgattam világba. A HD650 egy Centrance Mini M8-ről és egy Fostex HP-A3-ról (újonnan kapható még, ahogy a HP-A4, amiből 150 EUR-ért találtam példányt randán Bursonizálva, de van a remek 8-asból is eladó néha), a HD540 és a HD250 egy Resonessence Lab Concero HP-ről (ott az apróban, Inner Fidelity Hall of Fame, de a kutyának nem kell, mert nincsenek tudatában a képességeinek), "istván-féle" OTL-ről csodásan (eladhatatlan, mert senki ki nem rakja az asztalára, pedig a hangja), de kis túlzással egy Schiit Magniról (adják-veszik, mert utána mindenki kíváncsi a nagyobbra) is elzenél. A Sennjeimet most is egy multibites Jotunheim 1-esről hallgatom (akad 400 EUR magasságában Európában, ha valaki kicsit körbenéz). Használt árú midfinek számít ez már csak.
    Szóval a végtelen innen messze van. És aki belekezd, az előbb utóbb, szép lassan eljut ide, vagy marad a 100EUR környékén az oldalra lépegetés és a csoda várása. Ettől a midfitől feljebb persze még nehezebb.

Új hozzászólás Aktív témák