- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
csak az elején van kamera... Szerintem Webkamera, de nem néztem meg tüzetesebben. Igazság szerint kettő volt ott, azt hiszem a másiknak volt fura helyen (a képernyő felett középen) a kamerája, nem ennek...
nem kell rátehénkkedni, az biztos. :-P"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
-
thetan
aktív tag
Azt nem tudom hogy tényleg van-e rajta ilyen kimenet, - de nekem is az egyik szempontom volt hogy legyen - és majdnem korábban becsapódtam a hirdetésen a felbontás miatt (persze nyilván azért konkrét vásárlás előtt ellenőriztem volna, de így egy felesleges úttól megkíméltem magam) 30000 ért jó vételnek tűnt - de végül megrendeltem online a WayteQ xTAB-70w -t és többek között a tv-re csatlakoztatás lehetősége miatt, meg hogy van hozzá távirányító. Végre nem kell kiírnom a filmeket lemezre hogy megnézhessem.
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
-
-
hamyka
senior tag
Szia!!
de az enyém 708-as. amúgy úgy vettem, hogy a hátulja össze volt karcolva, és a doboza is eléggé le volt strapálva. :/
Nah én így meg se vettem volna, jó oké értem hogy sürgősen kellet egy, de azért ne olyat vegyél, és ne olyat áruljanak hogy a kutya szájából vették ki........
Biztos azért van ilyen állapotban mert titokban hozták be
Legalábbis én szerintem, vagy pedig nem vigyáztak rá........
Nah ez az én véleményem
[ Szerkesztve ]
Comodó új távlatok...........
-
Nisti
csendes tag
Valóban a töltő hosszabítás barkács, de teszi a dolgát és a tabletet játék közben akár kézbe is vehetem,
nem kell félni a kiszakadástól.
A tokot a teszvesz-en vettem sajna akitől, az most nem árul.
De amit itt belinkelek az olyan mint az enyém és még olcsóbb is.ZTE Blade - WayteQ Talk 5H - WayteQ XTab 700DC
-
Nisti
csendes tag
Valóban van rizikója az effajta vásárlásnak.
Nem is biztatlak reá csupán a kérésednek eleget téve linkeltem az enyémével egyező billentyűzet tokot.
De úgy tűnik nékem ebben szerencsém volt amint a képen is látható és jól műkszik-ámZTE Blade - WayteQ Talk 5H - WayteQ XTab 700DC
-
p0rn
tag
Nyugodtan megrendelheted vaterán lényeg h magyarországi készletestől vegyél ne olyantól aki külföldröl rendeli meg neked a címedre. Semmi para nincs benne én régi vaterás vagyok (adok veszek)
Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=p0rn&submit=
-
Nisti
csendes tag
Bocs, hogy csak most tudok válaszolni
(tegnap honlap karbantartásom volt és ezért nem jöttem vissza)
tehát a billentyűzet angol, az ékezetes karakterek bevitele hagyományosan érintéssel kiválasztva történik.
Ugye így már nem is tetszik annyira a menyasszonyVigaszként elmondom: a PC-m USB billentyűzetét használva indítás előtt bedugva,
nékem azt magyarnak ismerte fel és adta az ékezeteket is
más USB-s billentyűzettel viszont nincs tapasztalatom.
USB-s egeremet is szépen lekezeli
4-es USB hubot használtam ekkor így maradt még szabad hely a pendrájvomnak is.[ Szerkesztve ]
ZTE Blade - WayteQ Talk 5H - WayteQ XTab 700DC
-
Nisti
csendes tag
Sajna külső webcam nem megy.
Ne is gondoljuk, hogy beleraktak minden wecam drivert az androidba.
És a gyártó is letilthatja az USB-n történő eszközök csatolását.
Eddig csak a pendrájvot ismerte fel.USB billentyüzet - tokhoz még annyit, telepíteni kell AnySoftKeyboard
És a hozzávaló Magyar billentyűzet kiosztás és szótár AnySoftKeyboard-hoz.
Legyen türelmetek az AnySoftKeyboard aprólékos beállításra, Kb 10perc.
Nálam bevált és kitűnően műkszik, ha be van dugva a fizikai billentyűzet, nem jelenik meg a képernyőn a virtuális, ezzel nagyobb szabad helyet hagyva a dokumentum írásának
Ékezetes betűk írásánál Pl: ha 2szer nyomom meg az a-t akkor á betűt ír, stb.ZTE Blade - WayteQ Talk 5H - WayteQ XTab 700DC
-
Busaboy
aktív tag
GTA 3 ból is lehet több verzió, lehet azért laggol mert más eszközre van optimalizálva, chainfire3d-vel kéne próbálkozni, persze az rootal jár, ugyanis abban van olyan opció, hogy a textura minőségén állíthatsz vagy éppen a méretén! A játék minősége nem romlik, csak laggolás mentesen fut, plusz sok játék elve texturahibákkal indul(nagy büdös fehér képernyő, vagy el sem indul mint mondtam) de ez a progi megoldja!
-
Busaboy
aktív tag
Most tanulgatom a dolgot, meg a haverokat faggatom mit hogy kell, semmi biztosat nem igérek, csak, hogy megpróbálom Jó lenne rá egy úgymond,, használhatóbb,, rom
Keresgélek neten, hátha van malami másik rom, de eddig semmi,meg azért nem szivvesen téglásítom a gépet,inkább a saját romjával kell dolgozni! -
Busaboy
aktív tag
-
Busaboy
aktív tag
Üdv! Na feltelepítettema fifa12-őt, elindult, mondjuk nem igazán érzékelte az érintőképernyőt, aztán mikor indult volna a meccs kilépett szóval............uninstall! Egyébként telepítve ez is 1,5 giga volt! XD A pro evolution soccer egy esélyes darab,ha lejön bepróbálom az, telón ment már........
-
Busaboy
aktív tag
Kapcsold ki az usb keresést, aztán próbáld meg kikpacsolt állapotban csatlakoztatni usb-re és szerintem úgy látni fogja és telepíti, ha ígysem keresd meg rá az usb drivert ,,android adb,, a gugliban Nála, is ezt csinálta a számítógép.Két droidos eszközöm van, most rendesen látja a tabletet, a telefont meg nem, azelőtt meg ez fordítva volt! XD
-
Busaboy
aktív tag
Szia! Sajnos énis ezzel a hibával küzdök, két droidos kütyüm van, eddig a tabletet nem ismerte fel a gép, múltkor rádugtam és hirtelen felismerte a számítógép, de most meg a telefont nem írja ki, csak, hogy ismeretlen eszköz! Tiszta gondba vagyok énis, mert ez az usb dolog is egy olyan droidos hülyeség amitől agyf..zt kapok! (már bocs)
-
cjvt3o
aktív tag
Valójában nem helyette, hiszen két egészen más dologról van szó, a HTML 5 akkor tud (részben) kiváltani flasht, ha az adott weboldal készítője HTML 5 / javascript megoldásokat alkalmaz beágyazott flash helyett.
Ugyanakkor elvileg a nem Chrome böngészők flash kompatibilisek, amennyiben a flash player telepítve van az eszközön.
-
Necc
addikt
Tegnap rendeltem, ha minden igaz apr 8-12 kozott fog megerkezni (tabostul ).
Szerintem a legjobb a tabhoz nativ csatlakozosat rendelni, PC-t ugyse fogod errol hasznalni hogy USB-s kelljen, az adapter pedig csak plusz macera.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
DarkSmile
tag
Nekem 708W-m van, microUSB csatival. Ez amit árulnak nem tudom milyen, mert én ebay-ről rendeltem ugyan ezt, ott volt mini meg micro csatis is, ugyan ebben az árban. De a legjobb ha sima USB-vel veszed, mert akkor mehet USB-hub-ba, aztán még egy egeret is rá tudsz tudni, viszi mindkettőt egyszerre, próbáltam.
Szégyen a futás, de a kurv@ annnnnyát annak aki kerget!!!
-
jFox
addikt
Most nézem, hogy neked 708R-van.Ott más a leírás is. Akkor nem tudom.
De próbáld meg az Eszköz kezelőben az ismeretlen eszközök között (sárga felkiáltójel) megkeresni a tabletet, arra kettőt rákatintasz, utána pedeig manuálisan telepíteni a drivert. (Ilesztőprogram telepítés, betallóz, és telepít.)--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
Nincs mit. Remélem sikerül életre kelteni.
Más: 708AG nincs itt valakinek? SMS-t kellene küldenem vele, de nem megy semilyen programmal. Anno a 808dcc-n külső modemmel ment a Handcent SMS, de ezen nem megy. Pedig ennek beépített modeme van.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest