Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkSmile
tag
Sziaszok!
Legvégső esetben folyamodok ennyire közvetlen segítséghez, de szétgúúgliztam már az agyam, mindent megpróbáltam amit találtam, de semmi sem működik. Rootolni szeretném 708w-met... Lehetséges ez egyáltalán? Keresgetés közben találtam használtam eladó 708w-t amit rootolva árultak, ezen felbátorodva ugrottam neki én is, de mint mondtam, 0 sikerrel... bármi ötlete valakinek?
Szégyen a futás, de a kurv@ annnnnyát annak aki kerget!!!
-
DarkSmile
tag
Valakinek tapasztalat hogy mekkora microSD-t bírnak el gondmentesen? Rakjak bele 64 vagy 128 Gigást, vagy azt nem szeretik?
-
DarkSmile
tag
Hali!
Nekem pontosan ilyen van. Ha olcsó gépet szeretnél ami egészen jó, bátran merem ajánlani. Nem egy erőmű. a kijelzője sem egy retina, de ennyi pénzért szerintem bőven jó. Ha játszani akarsz rajta, az is menni fog, szépen fut rajta szinte minden (némelyik ChainFire-es trükkel, de fut).
-
DarkSmile
tag
Nekem 708W-m van, microUSB csatival. Ez amit árulnak nem tudom milyen, mert én ebay-ről rendeltem ugyan ezt, ott volt mini meg micro csatis is, ugyan ebben az árban. De a legjobb ha sima USB-vel veszed, mert akkor mehet USB-hub-ba, aztán még egy egeret is rá tudsz tudni, viszi mindkettőt egyszerre, próbáltam.
-
DarkSmile
tag
válasz kopaszcpl #906 üzenetére
Itt az angol leírás hozzá:
"When you use the youtube app you cannot exit out of it or turn off the screen without it stopping the playback of the music. I never really cared too much until I noticed that some apps that would notify me and it would shut it down. Also its just annoying to not be able to multi task when you want to listen to a song or anything else.
Heres how to do it:
1. Download Maxathon browser
2. Hit the app button when your in the browser
3. Scroll over to the right when your in the pop up menu until you find UA
4. Change it to desktop
5. Then go to the same menu where you will find options and go to Browser settings
6. In that sub menu go to "Flash on Demand" and hit "always on"
7. Navigate to the youtube website and play your video of choice
8. Then hit the app button again and open another tabOnce your in that tab you can press the home button and go about your business and multitask your device like it was made for "
-
DarkSmile
tag
708W - Skype video-problémára van valakinek valami okossága?
Videokapcsolatnál a kép ugrándozik, ismétli magát és még a hangot is viszi magával a sírba... amint kikapcsolom minden jó, a hang szépen megy, de nekem szükségem lenne a stabil videokapcsolatra...Szégyen a futás, de a kurv@ annnnnyát annak aki kerget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest