Új hozzászólás Aktív témák
-
Busaboy
aktív tag
Sziasztok! Én tegnap vettem egy ilyen tabletet, tetszett de mikor lemerült rádugtam töltőre és nem töltött. Visszavittem a csere már jó-tapasztaltam milyen nem jó minőségű a töltő! Egyébként bejön a cucc, első tabletem, még ismerkedek vele
-
Busaboy
aktív tag
Találtam egy motoros játékot ami tökéletesen fut! Ducati Chalenge a neve itt egy link ahonnan le lehet tölteni(torrent), nagyon jó game
http://thepiratebay.se/torrent/7589653/Ducati_Challenge_v1.0___SD_Data_By_bobiras2009 -
Busaboy
aktív tag
...erre mit mondhatnék, ez van! Nem írok sokat(nem szórom tele), mert elfogy a hely!
-
Busaboy
aktív tag
Szia! Gondolom az usb-ről való sikertelen töltést úgy értik, hogy próbálták a mini-usb-n keresztül tölteni! Nem lehet csak ezzel az átalakítóval Az átalakító elég rövid, de olcsó XD Remélem minőségben jobb mint a gyári töltő zsinór!
[ Szerkesztve ]
-
Busaboy
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom ki mennyire használja játékra ezt a tabletet, de okozott egy kis meglepetést! Marketről letöltöttem a Race of Champions-t 300MB, nagyon jó grafikával és simán viszi(nfs sorozat kifogott rajta, pedig fele ekkorák)! Gondoltam aki szeretne rá autós gémet, de ötlete nincs mit és vajon el fut-e rajta annak itt ez a tipp! Üdv mindenkinek!
-
-
Busaboy
aktív tag
Sziasztok! Kb. két órája a 708r tabletem eldőlt android figurával, nyitott hassal benne egy piros felkiáltójellel kapcsolt be és semmi tovább! Rohantam vele a Médi Márktba ahol a bekapcsoló gomb és a két hangerő gomb egyszerre történő megnyomásával helyrebillentették a kicsikét! Gondoltam leírom hátha mással is megtörténik ilyen! Szép Estét!
-
Busaboy
aktív tag
Leírom én ha nem baj
a letölthető mappában van egy msdos kötegfájl és egy files mappa!
Kikapcsolod a tabletet, én akkor elindítottam a msdos-os progit, majd ezután bekapcsoltam a tabletet, bekapcsolás után az usb hibakereső módot bekapcsoltam és az aláiratlan alkalmazások telepítése négyzetet bejelöltem,ekkora mára windows is látta a tabletet és az msdosos progiba lépve egy billenytyűlenyomása után elindult a folyamat! (fontos, hogy ne kapcsoljátok be az usbtárhelyet, mert ugye akkor leválasztja a memkarit)
Ezután újraindult a tablet! A superusert megnyitva frissítsétek a su binárist, mert a lucky patcher-hez kelleni fog, meert nekem nem akart működni addig! Aki chainfire-ben gondolkozik, pakolja rá nyugodtan (a chainfire driver telepítése után szó nélkül újraindul, ne ijedjen meg senki) A Qualcom pluginnal ut a nfs shift, gt racing motoracadem, az asphalt 7-el most próbálkozom![ Szerkesztve ]
-
Busaboy
aktív tag
Akinek valami problémája lenne pl chainfire-el írjon! A Lucky Patcherre visszatérve! A legrfrissebbet telepítettem, Asphalt 7-nél próbáltam a licenc eltávolítást de bármit csinálok, su bináris frissítést kér amit már milliószor frissítettem XD! Megpróbálom régebi Luckyval, hátha! Addig az Asphalt 7 projekt leáll! Van akinek estleg sikerült elindítani valamilyen formában! Köszi előre is!
-
Busaboy
aktív tag
Kis erőltetés után, Chainfire-el tökéletesen fut a HotPursuit is! Elég használható tablet lett így root-al, a proci minimális órajelét nyugodt szívvelfel lehet emelni 816-ra pl az antutu-val, egy lehelletnyivel gyorsabb lett a gép
Már csak az Asphalt 7-et kell rámókolni, és ha bírja a rendszer dolgozok a Most Wanted-on is, bár az 2Gigy, nem bízom benne, de ki tudja!
[ Szerkesztve ]
-
Busaboy
aktív tag
Rom managerből könnyedén elértem a Recovery-t, kéne rá valami használhatóbb rom
-
Busaboy
aktív tag
válasz oneToucher #453 üzenetére
msdos-os parancsfájlod azért nincs mert az innen tudod letölteni:
http://sourceforge.net/projects/androidroot/A drivereket meg úgy tudod a legkönnyebben telepíteni, hogy kikapcsolt állapotban usbvel csatlakoztatod a számítógpre a tabletet! Ekkor a gép kiírja, hogy új eszközt talált innen meg gondolom megy már Ha a rootolás nem sikerül olvass vissza ezen a fórumon és ott pontosan leírom, hogyan is kell!
-
-
Busaboy
aktív tag
válasz penge010 #457 üzenetére
Egy rom mentés jól jöhet! Azt hogy visszatudnád e tenni, az jó kérdés! Recovery menüjét megtudod nyitni?
Egyébként, ha nemis sikerülne másik rendszert rakni rá, a rootolás is nagy segítség lenne, ugyanis egy uninstaller programmal, rengeteg felesleges dolgot letörölhetsz a gyári romról,amik úgymond csak szemetek és a helyet foglalják! -
Busaboy
aktív tag
válasz penge010 #459 üzenetére
Csalásban van egy 2.1-es androidos teló, az dettó ezt csinálja, még a market sem megy rá, azaz a gugglipléj! Ha nemrégi a gép és a garit is akarod tartani nem érdemes más romban gondolkodni, a specifikációjában benne van , hogy frissíthető, de nem hinném, hogy mostanság lesz valami is rá, főleg nem egy jobb rom, azt csak főzni lehetne! Viszont, ha bevállalós vagy, rootal megpróbálkozhatsz és onnantól, akármit rápróbálhatsz mert tudnál csinálni egy rom mentést! Persze más kérdés, hogy hogyan lehet egy custom romot a gépre juttatni vagy akár a sajátját vissza rá! Keresgélek neten ez ügyben............
-
Busaboy
aktív tag
-
Busaboy
aktív tag
válasz penge010 #470 üzenetére
Akkor most kell rá, a rom manager nevű progi, azzal tudszegy rom backupot csinálni! Viszont nem árt egy root uninstaller progi sem, ezzel le tudsz fagyasztani sok alkalmazást ami tök felesleges! Fontos! Nem törli, csak lefagyasztja, van benne törlés opció is, de elég a fagyasztás! ÉÉÉÉÉÉÉS vigyázni kell mit fagyasztasz és mit nem!
-
Busaboy
aktív tag
1.tipp.: Keresgess a neten market verziókat és hátha valamelyik bejön! 2. rootolva van a készülék innentől kezdve igazán nem sok szükség van a marketre, mindent rátudsz varászolni akár fizetőseket is. Énsem használom már a guglipléjt! Neten felmehetsz a guglipléjre, kinézed ami kell és letöltöd máshonnan akár pro verzióban!
-
Busaboy
aktív tag
válasz gabor_01 #483 üzenetére
Sajnso az órajelen nem lehet állítani, a kernel nem engedi (csakis a minimális órajelet lehet megemelni) Rootolni kell, ha visszaolvastok, leírtam eddig mikmennek rajta, nfs shift, hot pursuit, real racing 2, de mindegyik játékhoz kell a chainfire, mert másképp elsem índítja, plusz a chainfire-hez kell a Qualcom plugin!
-
Busaboy
aktív tag
GTA 3 ból is lehet több verzió, lehet azért laggol mert más eszközre van optimalizálva, chainfire3d-vel kéne próbálkozni, persze az rootal jár, ugyanis abban van olyan opció, hogy a textura minőségén állíthatsz vagy éppen a méretén! A játék minősége nem romlik, csak laggolás mentesen fut, plusz sok játék elve texturahibákkal indul(nagy büdös fehér képernyő, vagy el sem indul mint mondtam) de ez a progi megoldja!
-
Busaboy
aktív tag
válasz gabor_01 #486 üzenetére
Ha nagyon unatkozom, készítek rá egy teljesen gyomlált romot, csak azt kéne tudni azt, hogy tudnám majd felflashelni! A root óta teljesen kigyomláltam a rendszert, kb 10 ha nem 15 rendszerappot töröltem amikre tökre nincs szüksége a droidnak a működéshez, és sokkal gyorsabb, folyamatosan 230Mb szabad ram van, a bootolás is gyorsabb és a korább nehézkes működés is a múlté.... (gondolok itt a lassú váltások programok között, vagy a lefagyó beállítások)
-
Busaboy
aktív tag
Most tanulgatom a dolgot, meg a haverokat faggatom mit hogy kell, semmi biztosat nem igérek, csak, hogy megpróbálom Jó lenne rá egy úgymond,, használhatóbb,, rom
Keresgélek neten, hátha van malami másik rom, de eddig semmi,meg azért nem szivvesen téglásítom a gépet,inkább a saját romjával kell dolgozni! -
Busaboy
aktív tag
-
-
Busaboy
aktív tag
Rom mentés továbbra sme megy mert nem tudom a clockwork recoveryt flashelni, viszont gamereknek van egy jó hírem! Feltettem a Most Wanted-ot a maga 2gigájával és chainfire alatt tökéletesen fut rajta! Akinek kell a link írjon privit!Több verzió van a neten és torrent oldalakon, ez működik az előző többihez képest! Köszi! Üdv mindenkinek!
-
Busaboy
aktív tag
Üdv! Na feltelepítettema fifa12-őt, elindult, mondjuk nem igazán érzékelte az érintőképernyőt, aztán mikor indult volna a meccs kilépett szóval............uninstall! Egyébként telepítve ez is 1,5 giga volt! XD A pro evolution soccer egy esélyes darab,ha lejön bepróbálom az, telón ment már........
-
Busaboy
aktív tag
Kapcsold ki az usb keresést, aztán próbáld meg kikpacsolt állapotban csatlakoztatni usb-re és szerintem úgy látni fogja és telepíti, ha ígysem keresd meg rá az usb drivert ,,android adb,, a gugliban Nála, is ezt csinálta a számítógép.Két droidos eszközöm van, most rendesen látja a tabletet, a telefont meg nem, azelőtt meg ez fordítva volt! XD
-
Busaboy
aktív tag
Szia! Sajnos énis ezzel a hibával küzdök, két droidos kütyüm van, eddig a tabletet nem ismerte fel a gép, múltkor rádugtam és hirtelen felismerte a számítógép, de most meg a telefont nem írja ki, csak, hogy ismeretlen eszköz! Tiszta gondba vagyok énis, mert ez az usb dolog is egy olyan droidos hülyeség amitől agyf..zt kapok! (már bocs)
-
Busaboy
aktív tag
TÉGLÁSÍTOTTAM A GÉPET! Szóval innentől romokat tesztelek, mit és hogy kell felflashelni, hátha még működésre bírom! Másra már nem jó, boot után fekete képernyő és semmi! XD A pimp my rom alkalmazás telepítése után halt be!
-
Busaboy
aktív tag
Egész idáig próbáltam rámókolni valamit, aztán végleg feladta...........Sajnálom Befejeztem ezzel a tablettel,szép volt jó volt, kell valakinek alkatrész, az alalplap vagy bármi, aksi, hátlap ingyé? Nem bírta a földhözcsapást ígydarabokban hever!!! Nesze neked olcsótablet tuning XD Na sziasztok.
-
Busaboy
aktív tag
Nem számít, elsőnek jó volt tanuló pénznek, most valami jobban gondolkodom amihzez vannak is dolgok és hardveresen is jobb minőség........... Egyébként mikor a telóm téglásítottam azzal énis két napig szenvedtem, álmatlanságom is volt, hogy hogy csináljam meg, de ez nem érdekelt, úgymond inkább leamortizáltam mninthogy álmatlan éjjeleket okozzon! Firmwaret meg csszhettem eleve mert recoveryt nem lehet rátenni, bootloader módba meg nem akart kapcsolni
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest