Hirdetés
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- A streaming miatt szabadulnak a kábeltévétől
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux Mint
- Asustor NAS
- Direct One (műholdas és online TV)
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Szia,
szerintem meg ennyi pénzért inkább keress valami jó minőségű (garis) használtat.
Mire használnád egyébként ezt a videós lejátszót? Reklámfilmeket néznél rajta, vagy esetleg klipeket? ...miután fél óra alatt átkonvertáltad őket a megfelelő formátumra?... 256 Mb tárhelyen... szerintem _ahhoz_ ez kevés lesz..
Ha az (is) fontos szempont, hogy a többiek lássák, hogy videós a player, akkor tényleg jó, mert kicsit hasonlít az iPod-ra (közelről már egyébként biztosan nem..), DE ha inkább jó hangminőséget, könnyen kezelhető menüt, esetleg megbízható működést szeretnél, akkor nagyobb eséllyel indulsz, ha inkább egy Samsung, Creative vagy MPIO márka mellett döntesz.
Szerintem.
Félre ne érts, nem akarlak teljesen lebeszélni erről a ''termékről'', de jól gondold át mire van szükséged. Valamint inkább gyűjts még egy kicsit, és szánj rá 5-6ezerrel többet (vagy pl a fülhallgató árát), és vegyél egy olyat, amiben örömöd lesz, és nem csak kínlódás.
A cx300-tól meg ne várj csodákat, ha szar a hangminősége egy lejátszónak, azon nem fog segíteni az sem, legfeljebb felerősíti pl. a fehérzajt..
ui: most olvasom az extreme oldalán, hogy ''nem volt vele gondom amég rá nem jöttem hogy nem jo bele a normális fülhalgato mert kisebb dugos kell bele!''.
Nna azért ez már gáz. Nem szabvány jack-dugós a fülhallgató-csatlakozója??? Lassan 2007-et írunk, azt hittem ez aztán már tényleg alap dolog... Úgy tűnik mégsem az.. Ehh
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Ok, megpróbálok segíteni 1 picit..
(..annak örülök hogy a cx-ből nem engedsz, jól teszed.. )
Nnos... az apróhirdetések között egészen részletes szűrőfeltételeket is be tudsz állítani, pl: [link]
Van itt 14-ért 1gigás Samsung U1x.. igaz, hogy gari nélküli, de jó kis player, a hugomé 1 éve megy gond nélkül.. Ja, mondjuk rádió az nincs benne..
Vagy 12-ért az 512megás Creative MuVo.. De ha már Crative, akkor Interspar... (nem röhög! ) Komolyan mondom, a múlt héten láttam 16k-ért vadiúj 512-es MuVo-kat náluk! (nem tudom, hogy van-e még, de lehet..)
Sok sikert!
[Szerkesztve] -
dzsizusz
csendes tag
én igazábol egyiket sem ajánlom.
a 2ő között csak kinézetbeli külömbség van, amennyire én ismerem ezeket.
a firm ugyanaz. a freedata jobban néz ki
egyik haveromnak volt egy ilyene, de 1-2 hét használat után eladta.
rá egy hónapra hívták hogy elromlott nem lehetett soha többet bekapcsolni.
szóval kinézetre jó bellül üres. lassú menü rossz navigáció a számok között, töltési furcsaságok, még a szokásosnál is ócskább tülhalgató, és nehezen cserélhető mivel mini jack van rajta nem 3,5-ös.
mp3center forum:
http://64.233.183.104/search?q=cache:bB30dFVqPHkJ:www2.mp3center.hu/index.php%3Fscn%3D122%26pc_id%3D3%26pi_id%3D325%26ppt%3D0+mp3center+telstar+ufm-661&hl=hu&ct=clnk&cd=1&client=opera
http://mp3center.hu/index.php?scn=122&pc_id=3&pi_id=354&ppt=0 -
djtoomi
addikt
válasz djtoomi #1240 üzenetére
Jah és mégegy:
iAudio F2 Sennheiser CX300-al vadi új Infopatika-ból 32900-ért.Na melyik a legjobb?LÉci cálaszoljatok!!!Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
-
djtoomi
addikt
-
ponti_ak
addikt
válasz djtoomi #1253 üzenetére
Ezt [link] már láttad? Az F2 kezelése nem a legjobb, kicsit a gombok... Minőségre nagyon ott van, de gondold át, hogyan használnád.. Zsebben/zseben keresztül vezérelni (az iAudio topikban is kitárgyaltuk ezeket már sokszor..) a joy-os lejátszók a legjobbak, iAudioból ezek az U2, G3, U3 típusok...
A másik a tárhely, FLAC-ból és jó minőségű mp3/ogg/wav-ból nem sok fér el egy 512-esen. Gondold át ezt is, hogy milyen hosszan akarod egyhuzamban használni, elég-e ennyi, illetve nem éri-e meg 10k-val többért egy 2x-akkorát venni..
A cx300 ajánlott, ez nem kétséges. A patika meg arra ösztönöz, hogy vedd a nagyobbat.. ez van.
Üdv: ponti_ak
ui: az U2 pl nagyon jó árban van szerintem, igaz hogy régi típus, de szerintem még mindig versenyben van. A legjobb persze az U3 lenne, de az meg drága... szvsz a Meizu-kat (E3-mast) is nézd meg, azok is jók. -
ez_meg_emaz
őstag
válasz djtoomi #1253 üzenetére
Én a meizu m6-ot vettem nemrég és meg vok vele elégedve. Jövöhéten vagy utánahéten már cx300-at is veszek hozzá ugy lesz az igazi. Én m6-ot ajánlom főleg azért mert m6-ot használtam csak a felsotoltak közül és eddig semmi bajom vele max az hogyha 4gb-os lenne az 1 helyett azt nem bánnám De egyenlőre igy is elég a hely. Van egy pár linkem m6-al kapcsolatban ha érdekel. Leírások, egy m6 tulaj tapasztalai stb.
-
ponti_ak
addikt
-
TexT-BoY
addikt
válasz djtoomi #1281 üzenetére
szerintem nem kell a Cx300.. a gyári meizu füles /nekem PT850/ nagyon jól szól hidd el.. jobb mint a sennheiser mx550esem. Nem hinném hogy sokkal jobb lehet a CX300.
Alig várom hogy ujra használhassam a kis ügyetlenségem után.. SP vagy TP a tied? figyelj nagyon a frimware frissitéseknél
OFF Serpens szerintem nem rossz cucc.. nekem monjuk most 2kerom van.. de mikor a HT-t vettem nagyon szemeztem a serpensel, de ez jobb volt árában.. /szoval Polar-x és Heavy tools van/HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
válasz djtoomi #1289 üzenetére
na olyat nem fogsz találni az SP -re... az SP az olcsobb samsungos változat amihez nem készült még magyar Frimware.. én peresze relraktam a TP-set ami a tohibát jelöli.. na hát azóta áll az infopatika szervizében a gépem
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz djtoomi #1291 üzenetére
Grat. Elkövetted azt a hibát amit textboy ezekszerint. Mi a fenének kell mindig rohanni egyből egy más nyelvű vagy zsír uj frimware-ért? Textboy esetében megértem mert neki valszeg nem egy mai firware volt rajta. De nálad nem lehetett olyan régi az firmw. Meg azért annyit csak tudsz angolul hogy play,music,eq,video meg egyebek.
Amugyis aki nem kapkod hanem rendesen utánakérdez jobban jár. Ha van rá garid is akkor simán rátették volna neked az uj firmware-t szerintem. De ha nem volt garis akkor persze ez a lehetőség ki volt zárva. -
Grass
aktív tag
válasz djtoomi #1328 üzenetére
[link] Ezt nézegettem eddig.
Végülis az Ipod Nano-val mi baja van mindenkinek? mer 50k-t még talán rá áldoznék, ha mindenkinek az lenn az atyaúristen, de úgy vettem észre sokaknak nagyon nem tetszik, csak nem tudom mi vele a gond?"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
rumos14
nagyúr
válasz djtoomi #1347 üzenetére
neked volt valaha hdd-s lejátszód? futás közben is nyugodtan lehet hallgatni, hidd el, eléggé ki vannak ezek találva. nagyonlóbálnod kell, nagyon hosszú ideig, hogy esélyed legyen hibát okozni. leejteni persze nem szabad, de ha ki van kapcsolva, az olvasófej nem jár, emiatt sem kell aggódni. látod, a te Meizud is ha vinyós lett volna, nem amiatt vágtad volna gallyra. súly az adott, valaki vagy elviseli, vagy nem. seek zaj: a legutolsó sony-mnál szinte egyáltalán nem volt, a számok váltásánál, tekerésnél semmi vinyóra utaló jel nem volt. zenére nekem is bőven elég az 1 giga, a többi adathordozásra kell(ett).
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz djtoomi #1358 üzenetére
Nah akkor én ezt most gyorsan azonnal ittésmost cáfolnám. Nekem napok alatt sikerült megszoknom és amikor számot akarok váltani nadrágon keresztül lazán tudok váltani. Hangerő állításhoz elő kell vennem azért a lejátszot de számléptetéshez nem. A touchpad-hoz meg 1 nap alatt hozzászoktam hála tesomnak aki egyből vágta hogyan lehet könnyen kezelni a kicsikét. Szal én megvok elégedve max nem ártana ha nem 2-300mb szabad helyem lenne hanem mondjuk még 1 gb. De ugyérzem nagyon jol jártam ezzel az m6-al. Mostanában lesz hozzá cx300 nagyon kiv vok.
Sajnálom hogy betörted a kijelzőt. Peched volt. A zsebedben tört el?
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD!!! Garancia+számla!
- Fujitsu Lifebook S752
- Asus Rog Strix 17 Gamer Tervező Laptop 17,3 -40% Brutál Ryzen 9 5900HX 16/1TB RTX 3070 8GB QHD 165Hz
- FSP Hydro G PRO 850W 80+Gold
- DELL 15 Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 120Hz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest