Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz Panthera #67148 üzenetére

    Attól nagyon függ milyen módban vagy.
    Vagy az van, hogy valami -ahhoz, hogy valami működjon az egész- éppen tiltva van, pl a blookolod mindenhol a google cuccait, akkor valahol majd engedélyezni kell a google.com-ot vagy recapcha.com-ot, mert az hívja be a gstatic.com-ot, ami tölit be a recapcha modult (ugye nem vagy robot, hol a zebra).
    Esetleg ha az oldal úgy van beállítva, hogy keressen altárnatívát akkor újrakezdi az egész töltést és a hcapcha-t próbálja betölteni (a melyik állat áll a lábán-féle). Ez okozhat lassab betöltést.
    VAGY
    Csak a tiszta szövegfájl töltődik be, mert egy CDN-ből húzná be a képeket, videókat, javascripteket, ami meg lényegében gyorsabb,bár mai nettel, cache-ekkel, és hard móddal élve évek óta, nem érzem, mert sosem kapom meg a "full load-ot".

    Mint annak aki végre kezdi kapizsgálni az egészet azt tudom mondani: próbálkozni, próbálgatni kell, és meglátod! 1-1 refresh-nyire vagy attól hogy megnézt, hogy ha X Y dolgot tilltod, akkor az hogyan változtatja az egész élményt. A kérdésedre a válasz csak pár kattintásnyira! :R

    u.i. pl egy youtube videó nem betöltése szerintem nem nagyobb terhelés, mint a betöltése...

    [ Szerkesztve ]

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák