Új hozzászólás Aktív témák

  • WonderCSabo

    félisten

    Firefox hírek:

    Ez a kis videó mutatja be az MITs gyakornokok munkáját, akik a beállításokat alakították át In-Content UIs megjelenésbe. Érdemes megnézni, a videó a Firefox fejlesztés menetébe is ad egy kis betekintést.

    Nicholas Nethercote tovább harcol a memóriafolyással, és a túlzott memóriazabálással szemben: a MemShrink project keretén belül sikerült az egyik legrosszabb területet, a kiegészítőket gatyába rázni. [link] [link] Ezen a héten elkészült a Compartment-Per-Global, így már fülenként lehet elemezni a memóriahasználatot. [link] Nicholas hétről-hétre leírja a haladást, ezt lehet követni a blogján.

    A Snappy project és halad tovább erről olvashatunk Taras Glek blogján. Jelenleg az egyik fő téma a háttérben lévő füleken lévő aktivitás csökkentése, mert kiderült, hogy ezek rengeteg erőforrást foglalnak le feleslegesen.

    Andreas Gal írt a pdf.js-ről, a Firefox jövőbeli beépített, HTML5-öt használó PDF megjelenítőjéről. A technikai részletek pedig ebben a blogposztban olvashatóak.

    Jennifer Boriss pedig egy kis leírást ad a Firefox Home Tab és New Tab új dizájnjáról.

    Felipe Gomes készített egy listát az MDN-en a memóriahibák debugolására. Aki memória folyásra gyanakszik, próbálja ki őket. (Az about:memory, about:compartments kimaradt a listából)

Új hozzászólás Aktív témák