Új hozzászólás Aktív témák

  • tutis

    őstag

    válasz stifi #9857 üzenetére

    Azért egy tv és egy motor nem ugyanaz a kategória. Nekem pedig scifi az amikor valakinek nincs pénze, tudja előre hogy mondjuk nem is lesz több zséje, azt is tudja hogyha felveszi mondjuk 6 évre a motort akkor jó ha 1-2 évet ki tud gazdálkodni, mégis belemegy egy olyan motorvásárlásba, ahol mondjuk előre már le kell tenni 300ezret zsebből, utána meg mondjuk 2 év alatt meg elbukik 1,2 milliót...Tehát 2 év alatt cirka 1,5 misivel vágja mínuszba magát, cska hogy olyan dolga legyen ami lehet nem is kell neki. Szóval nekem ez továbbra is scifi.
    Inkább úgy gondolom hogy sajnos az élet változott meg annyira hogy sok ember inkább letesz az álma tovább finanszírozásáról még ha bukóval is száll ki, és próbál az élethez való napi fontos dolgokra pénzt átcsoportosítani..
    Persze nem mondom hogy nincs olyan típus amit ti próbáltok leírni, de szerintem a megváltozott életkörülmény miatt kerültek sokan bajba, és nem pedig azért, mert előre tudták hogy nem lesz pénzük fizetni a motort és mégis belevágtak..

    http://www.youtube.com/tutisgsxr

Új hozzászólás Aktív témák