Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz hroberto #98066 üzenetére

    A hivatalos választ mondjam? :D A Kresz ugyanis rendelkezik erről.

    Nem azt mondom, hogy nem kapnám fel a vizet magam is, de tudjuk mennyi gyűlölet van már így is autós-motoros közt. Meg biciklisek, kamionosok, stb. Vagyis jobban mondva mindenki utál mindenkit.
    Ezen vajon segít az, ha leverem a tükrét? Engem speciel még jobban felbaszna, hisz hogy tudnék lenyugodni amikor épp leverem vki tükrét? És aztán hogy azután mi lesz, az elég nagy reckír. És ha épp road rage-elni kezd az autós és átmegy rajtam? Első kézből tapasztaltam, hogy amúgy nyugodt és kedves emberekből mennyire ki tudja hozni az állatot egy ilyen incidens, amikor elvakul és habzó szájjal tombol. Kell az nekem? Vagy ilyenkor húzni kell egy kövéret mindegy milyen forgalmi helyzetben vagyok aztán ön- és közveszélyes módon le kellene lépni a helyszínről? Attól nyilván nem fog felmenni az adrenalin, teljesen relaxáló mutatvány. És ha esetleg az egésznek szemtanúja vki, akinek nem kéne? Akkor még engem kapcsolnak le, hogy mi az anyámat csinálok? Kell az nekem?

    Egyszerűbb elengedni. Soha nem road rage-eltem, pedig alkalmam az épp lehetett volna rá.
    És ha mégis leverem a tükrét és onnantól kezdve nem csak utálni fogja a motorosokat, de konkrétan ott fog kibaszni velük ahol tud? Én ma leverem, ő meg holnap letol az útról vki mást. Jó lesz?
    Vagy ha meglátja egy héttel később a motoromat a téren parkolni és felrúgja? Vagy esetleg újra összefutunk az úton? Én nem fogok emlékezni rá, autóból sok van. De egy motort és motorosát már könnyű megismerni.
    Jobb nem ellenségeket gyűjteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák