Új hozzászólás Aktív témák

  • KubanitoS

    veterán

    válasz stifi #9645 üzenetére

    Ha már másoltál a totalcaros oldalról, én is megteszem:

    Saját sztori: orditozós bunkó, aki az összes csajt tapizta menet közben. Ebben a fórumban pedig láthatóan sokan összekeverik a szigorúságot a bunkósággal. Elemzem:

    Bunkóság:
    Káromkodás, különösen a nebulóra vonatkozóan
    Orditozás
    Szexuális célozgatás, tapogatás
    Magánügyek okán képzés helyett várakoztatás
    Tettlegesség

    Szigor:
    Tudatos fegyelmezetlenség szankcionálása (felfüggesztés, hazaküldés, stb.)
    Hibára való következetes figyelemfelhívás
    Tudatos figyelmetlenség szankcionálása

    Amit sokan nem értenek meg, hogy az ügyetlenséget, a mozgáskoordinációs hiányosságokat, netán egy figyelemzavart nem gyógyít meg az orditozás. Sőt. Általában, aki hibázik, az nem szándékosan teszi, hanem egyszerűen nem képes az adott feladatot végrehajtani. Ez ellen csak egy gyógyszer van: türelmes gyakorlás. Az orditozás csak és kizárólag az oktatóról állít ki bizonyítványt: egy bunkó, képzetlen, alkalmatlan barom, akinek csak eddig terjednek a képességei. Eddig a szakmai része, most jön a személyes. Az oktató abból kapja a fizetését, amit a mellette ülő fizet. Hogy a k.. anyjába mer kultúrálatlanul viselkedni a kenyéradó megrendelőjével??? Akkor is, ha csak 17 éves!
    Szokás a bunkóságot megmagyarázni azzal, hogy a közlekedés veszélyes üzem, meg aki pityergős ez ne akarjon vezetni. Hazugság, ezzel csak félrebeszél, aki erre hivatkozik. A gyereknevelés, az iskola is veszélyes üzem: a gyerek jövője múlhat rajta, mit és hogyan tanul. Valami miatt mégsem megengedett eszköz az áramütéssel nevelés egy rossz válasz esetén. Ez az egész probléma egy dologra vezethető vissza: az MHSZ/ATI világ felfuvalkodott baromjaira, akiknek a mentalitása ma is ott él az iskola vezetők és tulajok között.

    Az én motoros oktatóm is odavert nekem, nem is egyszer, de csak akkor, amikor tényleg nagy baromságot csináltam. Megértette velem, hogy az életemmel játszom, de egyáltalán nem volt bunkó ember. Lehet ezt másként is csinálni, nem csak anyázva mindenért.

    Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

Új hozzászólás Aktív témák