Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz KubanitoS #9644 üzenetére

    nézd, a Dezső motoros oktatást végez és nem protokoll előadást tart.
    ha nem tetszik, össze lehet vele veszni, elküldhetitek egymást kölcsönösen a picsába és választhatsz másik oktatót, elvégre valóban fizetsz érte és elhiszem, hogy sokan elvárják a seggnyalást a pénzükért.
    aki borítékkal jön, vagy addig picsognak amíg csak átengedik őket az is megtalálja a megfelelő embert magának, ahogy az is aki nem bírja a kritikát.

    aki pedig a Dezsőnél tanult az a legritkább esetben fejezi be a földi létet egy fára feltekeredve, vagy egy jobbkezes / mackós kereszteződést is a legkisebb valószínűséggel néz be. mindezt úgy, hogy nincsenek felesleges "uram, kérem legközelebb figyeljen oda ennél a kereszteződésnél, mert jobbkéz szabály van, ha vizsgán erre jövünk tanulja meg hogy a zebránál meg kell állni".
    a Dezső azt mondja hogy ha elbaszod a jobbkezet, hogy mi a faszt csinálsz? nem tud helyetted fékezni, és ha levizsgázol a betanult útvonalon akkor egyedül mit fogsz csinálni? meghalsz az első kereszteződésben egyedül mert az illedelmes oktató nem kér meg hogy figyelj jobban? hagyjuk ezt... itt legalább megtanulta aki ide járt, hogy nem szabad hibázni.
    se boríték,se felesleges seggnyalás.
    az életeddel játszol motorral a forgalomban, ennek megfelelő súllyal adta elő az ember a mondandóját.

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák