Új hozzászólás Aktív témák

  • yodamastah

    őstag

    válasz Pocee #9617 üzenetére

    Kibuvo mindig van ara hogy epp adott pillanatban miert nem oltozik be az ember rendesen. Nyar van, egy szal sisakban es kesztyuben szuper jo erzes gurulaszni, fel le a vilagban. Hanyszor ereztem enis mar idiotanak magam borruhaban 36 fokban. Aztan amikor valami okbol csuszol a foldon es szallsz be az arokba, hirtelen megis jo otletnek tunik a teljes felszerelsben motorozas.

    Az meg aztan foleg okorseg hogy majd robogora nem kell beoltozni annyira. Amikor a varosi fogralomban fellok valaki, akkor pont ugyanakkorat fogsz esni mint ha egy 1198 lett volna a segged alatt. Foleg idegesito amikor gyonyoru fiatal csajokat latok robogozni 1 szal nyari ruhaban meg 1 sisakban. Es csak drukkolok hogy megmaradjon nekik ez a szepseges allapot.

    Persze en sem vagyok kulonb, estem mar el motorral sisak nelkul is 0 fokban slick gumival, es 38 fokban en sem veszek hosszu nadragot meg csizmat amikor meloba megyek. Koptattam mar en is a boromet eleget, jegeltem sokat az izuleteimet, es toltak be a mutobe csavarozasra. De a lenyeg hogy legalabb magunknak ne hazudjunk. Amikor rovidgatyaban ulok fel a gixxerre, pontosan tudom hogy nagyon sokat kockaztatok, meg akkor is ha ennek megfeleloen kozlekedek. Nem csak rajtam mulik a dolog.

    No meg persze a faluban 3-4 utca tavolsagra gurulast ne hasonlitsuk ossze a budapesti husdaraloval :)

Új hozzászólás Aktív témák