Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    válasz Teasüti #87791 üzenetére

    Ha az általam linkelt töltőt vennéd, akkor várj még vele hétfőig, akkor sokkal több tapasztalattal fogok rendelkezni!
    Tegnap óta ugyanis bekrepált az iPhone Home gombja. Most jövök a szervizből, a srác szerint azért ment tönkre, mert már egyszer lett cserélve egy utángyártottra, és azok elég sűrűn mennek tönkre, de nekem azért gyanús, hogy pont az után megy tönkre, hogy ezt a kínai töltőt használtam!

    Több elképzelésem is van:
    1. Rosszabbik eset: szar a kínai töltő, és olyan túláramot, vagy feszültség-tüskét kapott a telefon, hogy az amúgy silány minőségű utángyártott home gomb (ami a töltőnyílástól egy hangyaf@sznyira van) megadta magát.
    2. Jobbik eset: a gagyi szoftver hamisan jelzett 1000mA-es töltést, és az valójában nagyobb volt, töltéskor melegedett a telefon, és a koros utángyártott gomb a hő hatására előrébbhozta amúgy is várható elhalálozását.
    3. A töltőn lévő kapcsoló nem alkalmas 1A-es áram megszakítására, és a billenőkapcsoló átkapcsolásakor ív keletkezett, aminek az eredménye a fent említett rácseszés.

    Mindenesetre most 3 napig folyamatosan rajta lesz a telefon a töltőn, használom majd kihúzva-bedugva, és kapcsolgatva is, meglátjuk csinál-e galibát!
    Az eredményeket természetesen nem tartom majd magamban, remélem érdekel majd bárkit is! :DDD

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák