Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferdzsoo

    addikt

    Most hivatalosan is bebizonyítottam saját magamnak, hogy függ a motor járása, bizonyos fordulatokon történő rezonanciája a benzin típusától.
    Mostanában kezdtem észrevenni hogy túrák alkalmával mikor otthonról elindulok sokkal kevésbé rezonál a gép (mindig egy helyen tankolok), aztán ahogy haladunk a túra során (nem tudtam mitől függ míg most rájöttem hogy a tankolástól) egyszercsak azon kapom magam hogy megint rezeg mint a dizsnó.
    OMV-s 95-ös extrától a legsimább, míg, schell, agip, eni stb. kutakon kapott sima 95-östől olyan szinten rezgek 6k fordulat körül hogy szinte elzsibbasztja kezem-lábam.
    Ezt most onnan tudom hogy most még sima 95-ös volt benne, kicsit csapattam vele és megint éreztem hogy úgy ráz mintha szét akarna esni. (Mondjuk a cbf600 nak ez amúgy is szokása..) Aztán megtankoltam megin 95 maxmósönnel, és visszafele direkt megint arra mentem, és szinte teljesen eltűnt a bizsergős rezonálás.
    Ezt mondjuk nem gondoltam volna. :U
    Igen, OMV beépített marketinges vagyok. :DD

    "It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

Új hozzászólás Aktív témák