Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz HSM #58979 üzenetére

    A baj ezzel az, h orrverzesig ismetelgeted, h mi a jo neked. Sztm mindenki megtudta h osszefostad magad a gsxr tol, annyira jo.
    El nem tudom kepzelni, hogy utcan svnek hogyan hajszoltad a hataraig a (puha rugos) futomuvet, de ettol tekintsunk el. Ami nagyon leri, h teged atbasz a kemeny futomu. Tenyleg jo ha nem supped be az eleje, holott sztm te meg boven a gyenge lancszem vagy a kepletben. Sv kupaban is mennek ezzel a futomuvel. Bele lehet nyulkalni, bar nalad utcan bezzztossan akkora tempo van, hsz alapjan legalabbis te akkorakat fekezel h lengeted a belso iven a labadat, es a feneke a levegoben van vegig, mindezt uthibakon. Az uszonyereg mas teszta. Normalis betettel az is harap akkorat mint egy monoblokk. Palyahasznalatnal jonnek ki melegedesnel a gondok es asszimetrikus kopas. De alapvetoen olcso betet miatt nem erzed azt a fekhatast, esetleg femszovetes fekcso, de leginkabb betet minoseg. Gondolom utcan igy mesz, mert allandoan irod ezeket. De fekhatas az nem a nyereg felfuggesztese, es a nyereg fajtaja szabja meg. Az csak a tovabbi problemakat oldja meg nagy terhelesnel.
    Nekem az mz kupaban megfelelt az effajta futomu, es nem gyozom hangoztatni, h nem egy jo futomu, nagyon fapados. De nem ertem a probemaidat. Te almat a kortehez hasonlitasz jelenleg, es megint ebben az arrogans bicskanyitogato stilusban. Kopkodod h micsoda szar, amikor alap dolgokkal nem vagy tisztaban itt sem.

    Szivesen.

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák