Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    válasz polimorf #52122 üzenetére

    Lehet ha túra motorom lett volna másképp láttam volna, de az jellemből fakad, hogy nem bírom a tétlenséget meg a tökölődést, így minél gyorsabban oda akarok érni ahova megyek. Bámészkodni meg bámészkodjon más, én az utat szoktam figyelni. Ez a meg-megállás meg...hát nem köt le...engem.
    A körözgetés meg olyan, hogy azok mondják ezt gyakran, akik nem próbálták ki. Ellenben a túrázással, amit mindenki kipróbál, de valljuk be, túramotorral pályán menni nem ugyanaz a műfaj, ahogy sportmotorral sem jó túrázni. Lehet persze, csak nem arra van.
    Én jó mókának tartom a fizikával játékot: hol tudsz egy kicsit jobbat menni, hol tudod jobban dönteni, érezni, hogy dolgozik alattad a motor és te is rajta, és nem csak pöffeszkedsz. Ez tényleg egy sport, amibe el lehet fáradni, ami megizzaszt, ami koncentrációt igényel. Teljesen más világ, ami lényegében nem a körözgetésről szól. A kör csak azért kell hogy tudd mérni hol állsz :D
    De mindig azt mondom, mindenki azt csinál amit akar. Pályán kisebb az esélye, hogy megdögölj, mint utcán, ez pedig egy olyan érv, aminek az ellenkezőjét senki sem fogja nekem tudni bemagyarázni.

    Xaels: ja igen, ez sem túl jó azért. Egyszerűen az euforikus állapotban nem tud jól dönteni az ember, bele megy olyanokba is, amibe nem kéne. Néha robogóval én is azon kapom magam, hogy lényegében 15x meghalhattam volna, mert kemény volt a nap, ilyenkor az ember próbál kiengedni, amit azzal kompenzál, hogy küldi neki a sorok és kocsik között, pedig nem kéne, hiszen abban is fáradt és frusztrált emberek ülnek, akik szintén nem tiszták. Befele menet sem jobb, sok a kocsi, dugó, a motorról meg mindent másképp lát az ember, előrébb akar jutni. Jobb a békesség...bár sokat javult a helyzet, de nem az igazi. Múltkor mentem nagyobb kört mert csomó dolgot el kellett intéznem a városban, de több volt a bosszúság a sok idióta miatt, mint az élvezet.

    De mondom, mindenki azt csinál amit akar, én nem ítélek el senkit, mindenki maga dönt arról mit akar, mit szeret. Én osztottam-szoroztam és így döntöttem. Nem bántam meg sehogy, anyagilag végképp nem.

    [ Szerkesztve ]

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák