Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    Na, akkor a délutáni események:

    Elmegyek a jogsiért, sorra kerülök, nézi a csaj. Azt kérdi, kaptam-e sms-t. Mondom nem, de telefonon mondták, hogy kettő után jöhetek. Áááá, akkor nem tudja ideadni, valószínűleg tényleg itt van, de nincs feldolgozva, még nem érvényes, jöjjek vissza holnap vagy akár vasárnap. Hát mondom, ne haragudj, nem jövök vissza, most szeretném. De nem, jöjjek vissza. Mondom, de nem tudok visszajönni. (Azt mégse mondhattam,hogy jogsi nélkül jöttem, de vissza már jól esne azzal menni. :) ) Mondom neki, hogy ha várnék, akkor van esély? Hát nem tudja, majd ha lemegy a sor, meglátjuk. Leültem, kb. 10 perc alatt lement a sor. A 10 dobozból elvett egyet, pont abban volt az enyém és már intéztük is... Egy kis erőszakosság és +10 perc csak kellett, hogy ma meglegyen. :DDD De megvan és ez a fontos.

    A fentieken felbuzdulva, mondom megyek egy karikát. Elindultam Soroksár, Törökszentmiklós, Csepel, Kispest. Hát rohadt sz@r volt. :W Kocsisorok, sehol egy kanyar, a térdvédő b.szata a lábam :W - nadrág alá vettem fel az Asesso-t - , fáj a seggem, minden bajom van. :W Nem gondoltam,hogy ilyen rossz lesz az első "gumi nélkül". :DDD
    Volt hogy olyat eszetlenkedtem visszaváltogatva, hogy mikor oda kellett húzni, akkor kidobta vagy nem akarta bevenni egyszer a sebességet. Lámpánál nem tudtam később eggyest kapcsolni...csúsztatva kettesből szerencsére nem volt gond. Nem tudom a motor hülyéskedett-e vagy a vége fele már én fáradtam bele.

    Adjatok tanácsot, hogy merre induljak Dél-Pestről motorozni, ilyen 2-3 órás körre gondoltam kezdésnek. :U

    [ Szerkesztve ]

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Új hozzászólás Aktív témák