Új hozzászólás Aktív témák

  • Archer

    őstag

    válasz BoB #40322 üzenetére

    Ez még egy szezont kibír, csak át kell fordítani a lánckereket, hogy egyenletesen kopjon :DDD

    DonThomasino: millió márka van rengeteg modellel, angol, német ebay-en elég jól le lehet szűkíteni a kritériumokat, aztán válogathatsz kedvedre. Szerintem érdemesebb a kevésbé marketingelt márkákat nézni, hasonló vagy ugyanolyan minőséget megkapsz mint a nagyoknál, csak olcsóbban.
    Eddig egy Richa T-Pro-t használtam, nagyon kényelmes, meg szerintem elég jó védelmek vannak rajta (titán protektor a "bütyköknél", csúszó bizbaszok a tenyerén, összevart gyűrűs-kisujj), meg tényleg minőségi anyagokból van, nem ilyen szétmállós. Szerencsére még nem kellett élesben tesztelnem. Volt egy darabig egy olcsóbb Spidim, amit ugye sok helyen dicsérnek, jó volt az is csak mindig megfogat a kezem, azért az elég gáz szerintem egy ilyen márkától. Nemrég sikerült szereznem bomba áron egy zsír új Held Titant, na az is egy brutáljó kesztyű, csak boltban baromi drága.
    Alpinestars is jó amúgy, csak nagyon hamisítják, arra vigyázz, csakis megbízható boltból, apró szerintem felejtős.

    Más: Ha már 1000RR. Kicsit olvasgattam róla, állítólag az SC59 2011-ig komoly problémákkal küzdött motorikusan, 2008 hónolási problémák gyártástechnológia miatt, -gondolom ebből adódóan- túlzott olajfogyasztás, 2009-2010 kuplung és főtengely problémák, ebből kifolyólag visszahívások és csere (már amelyikben cserélték). Ment is a sumákolás a kereskedők részéről. Azért a nagy Hondától nem ezt várná az ember. 600RR PC40 első évjáratainál (hurrá) meg a Nikasillal kínlódtak, ott is ment a ködösítés.

    [ Szerkesztve ]

    Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.

Új hozzászólás Aktív témák