Új hozzászólás Aktív témák

  • canniball

    nagyúr

    válasz kcsa #36283 üzenetére

    Meg mert olyan a közlekedés-szervezés, a parkolási lehetőség és a tömegközlekedés amilyen. Álmom hogy egyszer hatalmas P+R parkoló(háza)k épülnek a város szélén, ahol ott lehet hagyni az autót egy értelmes árú BKV napijegy megvásárlása ellenében. Persze, tudom, bilibe lóg a kezem...
    Amúgy én Délen csináltam a B-t és sok éven keresztül csak ott vezettem. Aztán néha muszáj voltam Pesten is és egy idő múlva hozzászoktam a nagy forgalomhoz, gondolom idővel az ismerőseidnek is sikerül és ha rendszeresen bejárnak nekik biztosan gyorsabban is megy majd. Amihez viszont a mai napig nem tudok hozzászokni az a sok szöszmörgő autós. Értem én hogy nem ismerik a táblára írt számokat, meg hogy nem sietnek sehova, de hogy akkor ezt miért nem lehet a külső sávban előadni...?

    Integra!
    A pirosnál azért óvatosan mindig előre gurultam, meg ha lehetett haladtam sávváltással, de szlalompályának azért nem mertem nézni a terepet. No meg amikor ugyanazzal a lassú tempóval halad az ember előtt két autós közvetlenül egymás mellett akkor nem igazán lehet rajtuk átgázolni.

    [ Szerkesztve ]

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Új hozzászólás Aktív témák