Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz Xirtam #21997 üzenetére

    Nem azért mondtam, hanem azért, hogyha ésszel használod, nem instant-halál. Szóval nem kell egyből fosni a nagyobb köbcentitől sem, mindössze ésszel kell használni.
    Ha tehettem volna, korábban elkezdtem volna motorozni, s a kisebb gépeket sem hagytam volna ki. Ennek az egyből nagynak is megvan a hátránya: nagyobbat és drágábbat esik vele az ember, így sokkal jobban félti, túl óvatosan dönti be. Ezért is gondolkodom erősen egy 250 körüli enduro / SM jellegű "dobálós" motoron, amit használhatok úgy is, amire a Ninját sajnálnám. Meg vihetném lájtosabb terepre is, az is jó mókának tűnik :)

    ---

    Más:
    akkor mostanra már többeknél többféle kamerát láttam, GoPro, Drift, Contour, stb. Tapasztalat? Milyet érdemes?
    Olyat keresek, ami viszonylag kicsi, tud 720p-t, lehetőleg 720p50/60-at, viszonylag jó a képminősége nappal és szürkületben is, és akkuval is sokáig bírja (meg cserélhető). Esetleg egy távirányító se lenne rossz. Valószínűleg sisakra tenném, és nem a huligánkodásokat, hanem inkább az érdekes, szép helyek látványát megörökíteni (hónap végén tervezek Mecsekbe, jövő hónap elején Ausztriába menni).
    GoPro-t nagyon nyomatják, de a nyers felvételeket megnézve, a nyomatott videók nagyon erősen utómunkázottak, a nyers képminőségben semmi extra, ez kicsit csalódás volt. Többiekről mi a vélemény?

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák