Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz yodamastah #20132 üzenetére

    grat!! szebb mint volt, de azért nem kívánok egy újabb buxát az orrod elé :DDD

    ma gurultam egyet, bár inkább keményebb veretésnek hívnám. jó volt, élveztem, ott voltak a kanyarok, bízok a gumikban, magamban, pilis és dobogókő szakasz keresztül kasul egy párszor.

    ellenben miért NEM szabad mégsem veretni... ha esztergomról hátul mész fel dobogókőre, van pár km gyönyörűen felújított szakasz, egy álom a sok felújított S kanyar és egyenes, ahogy a csupa zöld erdőben lapra döntöd és tépsz felfelé.... egészen addíg, amíg az egyik ilyen felfelé jobbos kanyarban a záróvonalon keresztül a saját sávomban nem találok a semmiből egy kibaszott fasz motorost, aki a jóisten tudja hogyan keveredett oda.... fék ezerrel, még jobban ledönt és kikerül.. hát a kurvannyát már basszameg... az ilyen minek ül motorra?!

    a másik, ez még viccesebb lesz.. :DDD
    azt hittem a mai faszokat letudtam.. - tévedtem.
    megyek tovább és van az elágazás, ahol balra felkanyarodsz dobogókőnek, jobbra pedig pomáz felé, a nagy U-turn felső végében, talán ismerős mindenkinek. szóval húzok felfelé, fékezek, nézek ki jobbra, nyújtózkodom, hogy jön e valaki.. egyszer csak a semmiből berepül elém egy ford focus az ÉN sávomba!!!!! ez a fasz szerintem későn vette észre, hogy hol kell lekanyarodnia és szó szerint bekúrta a kormányt balra, porzik az egész kereszteződés, kavicsok a levegőben.. vagy hárman ültek benne legalább.. de úgy, hogy az én jobb oldalamon az én sávom padkáján ment el mellettem!!! néz rám, bámul a köcsög, nem érti.. egy pillanatra majdnem megfordultam és utána mentem, hogy szétbaszom a fejét, olyat anyáztam, szerintem pontosan tudta, hogy mit mondok, üvöltöttem.. ilyet én még életemben nem láttam..

    komolyan, drámai... nem lehet biztonságosan motorozni, egyszerűen akárhogy figyelsz, sasolsz, képzed magad... mindig jön egy újabb és újabb fasz.

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák