-
IT café
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
elkeszult az elmenybeszamolo a horvatorszagi nyaralasrol: [link]
-
shiNIN
tag
Elolvastam, hasznosnak tűnik Majd mi is megyünk arra, de lehet, hogy idén már nem, hiába van közel. De 69-es út és Bled az lesz. Szlovéniában vannak nagyon szép részek, az osztrák és magyar határ környékén is bájos hegyekvölgyek, pontosan nem tudom, hol voltunk akkor, s ott van ugye Bled és a Bohinji-tó, amiért fanatikusan odavagyok és évi többször el akarok menni oda, amíg csak tudok. Most ősszel motorral, télen pedig remélhetőleg autóval jutunk el oda, havasan is szép Ljubljana valóban elég snassz, voltam ott városnézni társasággal, oda nem vágyom vissza kicsit sem.
-
Steven
addikt
mi lett azzal hogy mindenkinek nevénél ott lesz egy kép a motorról?
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
doc
nagyúr
tegnap lattam egy uj 650-es SV-t, hogy az micsoda apro kis motor
mellette meg egy Deauville volt, ahhoz kepest plane picurka -
doc
nagyúr
válasz runner 125 #155 üzenetére
az volt rairva
tobbet nemtudok mondani kerem kaccsojjaki
a cegnel szokott allni egy regebbi SV, az olyan normalis motormeretu, de ez tenyleg baromi pici volt -
Steven
addikt
sv néven fut van belőle 3 féle "gladiatus" ... a "sima" meg a "s" verizó
Doc... kicsi de játékos
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
TayRol
nagyúr
na, megjottunk. jo volt a Tuzi altal ajanlott utszakasz, magam reszerol rengeteget fejlodtem. es meg a Kékesen is voltam, eloszor eletemben.
a többi kepet cenzura utan feltehetem. ja, hogy a Bükkben mennyi vezetni nem tudo embernek mondott lény van...
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
vááá, pedig fel akartam menni utánatok kékesre, 5kor indultam egerből, küldtem is neki amennyire lehetett, de olyna szinten vakított már a szivárvány plexi ellenére a nap, hogy néha semmit sem lehetett látni az útból, úgyhogy csak ésszel mentem.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz runner 125 #168 üzenetére
lillafüreden elég nehézkesen lehet bemenni a parkolóba. volt egy fószer valami grand vitarában asszem, és egy pugos lúzerkedett, nem tudott rendesen kikanyarodni meg útban volt egy bécsi c sportcoupe is. ez a faszi úgy káromkodott a suzukiban, mutogatva, magyarázva, életemben nem láttam még ilyet. mellette meg ott ült a nője és hallgatta. vajon ciki volt neki vagy már megszokta? premier plánban láttam a palit, vele szemben álltam és csak pislogtam a bukó alól, hogy mit művel.. vasárnap délben torka szakadtából káromkodik lillafüreden egy parkoló bejáratánál.. hihetetlen.. rá kellett volna gyújtani az egész autót, égjen benne az ilyen. szenesre. felemelő pillanat lett volna.
-
zsoltee10
addikt
Ezt gondolom felismeritek, Csesznek
Kilátás a Keszthelyi-hegységből Badacsonyra, és a Balaton is látszik kicsit.[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Jaja.
Ha pályázik vki, akkor persze, én is dobnék rá vmi olcsó pályaidomot. Rossz összekarcolva látni őket. (pont ma találtam egyet: [link])
Az ára viszont jó. Tuti megvenném (egy kis alkuval még) és rendbe hoznám, ha lenne most ennyim.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
.mf
veterán
Na én is beletoltam még 450 kilit a hétvégén, Környétől Veszprém át sok kis falun, ill. Csákvár felé, remek útminőség, át az erdőn, igaz kanyar lehetne több is, de így is élvezetes gurulás. Meg még pár irányba.
A szombat reggeli szürke-borús időhöz képest olyan kánikula lett, hogy csak lestem. Remélem még kitart egy ideig, még gurulnék. Látom mentetek Lillafüredre, erről sajnos lemaradtam, majd valamikor máskorFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
ALI_G
veterán
Hétvégén jöttem vissza Kalocsáról Kecel-Kiskunmajsa irányába és 70-nel mertem jönni felkapcsolt refivel. Viszonylag szar is az út és az út mellett csak bozót, fa, bozót váltakozik. Volt őz, kuvasz, nyuszi (amit meg is kergettünk), szóval a gyári szart se ér. Normális után max. 90-100-at merek menni, életveszély.
-
Integra
titán
majd szerelünk olyan tű lámpákat a motorra mint amik a gs-en vannak
láttam már olyat is aki nappali fény led csikot ragasztott az idomjába, nagyon vagány volt, de legalább semmit se használt.[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
válasz Topiccsendőr #184 üzenetére
Jaja, azt tényleg nem árt cserélni.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
-
ALI_G
veterán
ezt benéztem
Szombaton akarok motorozni, de
Kecskemét Gokart CEE (2011-09-17)
A pályát szeptember 16-18 között csak a versenyzők használhatják!
felgyújtom őket
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest