Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz bacus #146372 üzenetére

    Párba vizsgáztam, mondjunk egy számot (vizsgaútvonal száma).
    Mondtam, nekem mindegy, a jogsi mindenhova egyformán érvényes lesz. Mondta a másik srác, aki A1-ről, vagy A2-ről lépett feljebb, de volt rutinja a kategóriájában. (Nekem is az smkp-val. :D)
    Őt meghúzták, 30-as övezetben egyirányú utcában kétszer is a sáv jobb oldaláról, közepéről fordult balra. Azért kétszer, mert tudtán kívül kapott lehetőséget a javításra és emiatt kerültünk egyet, de másodjára is rontott. A motor is ismeretlen volt neki, előző nap jött vissza a szerelőtől. Én szóltam az oktatónak az utolsó órán, hogy a srácnak nincs alapjárata, nézzen már rá a motorra. A manuális szívató volt beragadva, mint kiderült.

    Nekem annyit mondott, hogy a kerékpársávot nem figyelem eléggé (jobbra kanyarodás úttesten felfestett kerékpársávval), meg még van sok dolog, amit nem a jó ütemben csinálok. Zöldnél elindulás előtt hátranéztem, utcahosszon nem volt biciklis (szerencsére), csorgás közben is figyeltem a tükröt. De nekem a frazer kényelmetlenül előredőlős, nem tudok váll fölött hátranézni.

    A Zéé: igen, a lakó-pihenő övezet itt is felmerült.
    Az oktatótól kérdeztem első forgalmi óra előtt, hogy mit csinál a 2. motoros, ha az első hülyeséget csinál, például befordult az egyirányú utcába forgalommal szemben?
    Mi van, ha nem egyértelmű, merre kell menni? Mert "kresz szerinti egyenes" nem létezik mindig...

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák