Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz Xero #139357 üzenetére

    Hozzatennem, barcsak ki lehetne szamolni. Azonnal megvasarolnam azt a szoftvert.
    Szamolni kellene az idoben valtozo terfogattal, a gaz valtozo sebessegevel, a lokeshullamokkal, es a gaz sebesseget befolyasolo homerseklettel. Emelle annyi adattal, ami sztm rendelkezesre sem all. Milyen fordulatnal mekkorat nyulik a hajtorud, mennyivel csokken az egester terfogata. Milyen alakja van a szelepnek, hany letores van a szelepen. 2T nel az atomlocsatorna hogyan van letorve, az atomlocsatornan belul milyen lokeshullamok keletkeznek, milyen alaknal, ha diffuzorkent mukodnek azok is. Hiszen vekonyodnak-vastagodnak.

    Nagyon sok embernel azt a hibat latom, hogy ha valamit nem tud merni, mert tul bonyolult, vagy megengedhetetlenul draga lenne merni, elkezdi kikovetkeztetni, mi hogyan tortenhet egy belso egesu motorban. Szakmabeliek.
    Az ilyen bonyolultsagu rendszernel nem lehet kitalalni, mi hogyan viselkedik, az aramlasok hogyan fognak valtozni, mik befolyasoljak. az ember az alap fizikaval fejlodott, azt ismeri. Viszont azzal nem lehet egy csomo folyamatot magyarazni. Ami az ilyen egyszeru fizikaval logikus, az egyszeruen nem ugy mukodik egy motorban. Ezeket csak ugy deritheted ki, hogy megvaltoztatsz valamit, felteszed padra. Jobb lett vagy nem.

    Explosión de dos tiempos

Új hozzászólás Aktív témák