Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz Somatom #124424 üzenetére

    Áhh, nem kell akkora csoport, amiben erre a sok posztra szükség van. :)

    Kell a vezető, aki ott megy ahol neki jó, van aki bal bent megy, de van mikor kimegy a szélére vagy épp középre. Van egy záró ember, akivel jó ha van összeköttetése a vezetőnek, ha sokan vagyunk (és mégse osztjuk szét csoportokra) kell egy középre, aki az elnyúlt oszlop mellett is kommunikációban összeköti az elejét a végével.

    A biztosítás 10 emberig felesleges, felette ritkán megyünk, ha igen, csoport osztás..
    No meg, ezek a biztosítók pl mind "vétenek" a kresz ellen, akadályoznak, stb, nem cél, hogy minden áron együtt tartsuk az oszlopot, ha bejön egy autó közénk azt vagy elengedjük, vagy alkalom adtán megelőzzük..

    "Tanuljon meg motorozni!"
    Ezt könnyű mondani, de mindenki volt egyszer kezdő, friss jogsis. Persze menjen továbbképzésre, meg motorozzon először 10e km-t egyedül, stb.
    Pár éve újra kezdőként hatalmas segítség volt, hogy hívtak, nem baszogattak, hogy menj már gyorsabban, nem vették el a kedvem, stb.

    Állítólag a bmw klubba nem is vesznek fel új tagot, amíg meg nem győződtek róla, hogy tudja a minimumot, ami oda kell. Mesélték, hogy nincs együtt motorozás, hanem először jön egy tag, akivel mész egy próba kört, ha nem feleltél meg, nincs második esély, ha a határon vagy, akkor mehetsz rendezvényre, de egyénileg....
    Részemről a tököm se akarna ilyen klubnak a tagja lenni.

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák