Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz csongi #124099 üzenetére

    Azt kiegeszitenem, hogy ezek teherautora valok: Nem ennyire egyszerunek gondolom, csak fel szeretnem hivni a figyelmet arra, hogy ezek olyan terepre jok, mint kb egy 600 as sornegy naked, ha butykos gumit raksz ra. Arra a felvetesre, hogy ilyenekkel mennek a dakaron, azt tudom mondani, hogy azok kemenyen felkeszitett motorok, meg van aki R1 el szeli at a sivatagot, tehat meg lehet oldani mindent. Viszont endurozni nem ilyen motorral kell. Atlagembernek altalaban az mar terep, ha lemegy az utrol, de arra meg kb barmilyen motorral mehetsz.
    tenyleg eleg megnezni, hogy mcgregor-ek mit szoptak vilagkoruli uton egy "erre kitalalt" motorral. Vaz eltorik, sarban mar nem lehet vele menni, es amikor megvettek az IZH csodat, elcsodalkoztak, hogy mennyire konnyen lehet vele ott menni, ahol a gsel metereket haladtak orakon at. Pedig az nem enduro motor volt, hanem egy szar szocimotor, csakeppen joval konnyebb volt, mint a gs.
    Terepen nekem nem azzal van bajom, hogy 130-al mesz, es nem erzed, epp ellenkezoleg. Felazott talajon te meg nem mozdulsz egy felmalhazott nehez szarral, csak csapod fel a sarat 6 meter magasra. Mely homokban ugyanez. Persze ha ezeket elkerulod, akkor nincs baj. De akkor mehetsz r1 el is :D

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák