Új hozzászólás Aktív témák

  • norbert1998

    veterán

    válasz hugi0 #123636 üzenetére

    (Co) Ez erősen energiamix-függő. Lehet teljesen zölden is közlekedni a megfelelő földrajzi helyen elektromosan, illetve azért a szénerőműből talán nem ütteti ki a jobbágy a DPF-et, EGR-t :))
    Sőt, rá lehet fogni, hogy a fission is egész ződ, még némi elonmuskozás és szerintem kilövik a használt cellákat a napba, vagy akármi, de a Co-nál maradva, az nem termel olyat.
    Az aksit újra lehet hasznosítani (de még nincs rá igény, azért nem teszik, nem azért, mert nem lehet).

    Autóba én teljességgel el tudná képzelni a villanyosságot. Egy új Zoé, Kona, Leaf bőven elég lenne mindenre. Vezettem már Zoé-t, teljesen más világ, mint egy francia dízel :D
    Motorba meg nyilván marhaság. Lehet 10 millióért kurvajó Zero-kat venni, csapatni az erdőben, de a balatonra már nem jutsz el vele, onnantól meg hagyjuk egymást. A robogó más téma, mindenkinek is elektromos robival kéne járnia, aki 125 vagy alatti robiban agyal városban futkosni. Élményt azok úgysem adnak, és messzire se mennek velük nagyon. Sőt, meg merem kockáztatni, hogy az elektromos sokkal fun-abb, mint a belsőégés, alapozva ezt a SuperSoco-ra és a Surron-ra, amiket próbáltam már. Persze ez mind az én fejemben van így, de talán nincs messze az igazságtól.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák