Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    válasz Topiccsendőr #110095 üzenetére

    Persze, de itt nagyjából pont 10 éves motorokról beszélünk, vagyis...a gen2 RSV ugyebár 2004-től van (tény, hogy az alapváltozatba csak a faceliftes 2007-től van öhlins, és a radiális brembo sem volt rajta az első változatokon 2004-ben, csak később jött). Szóval az aprilia és a duki már akkor is fosta rá az extrákat, míg a japánok akkor kezdtek el ébredezni (főleg a kategóriában kawa a zx10-zel, yamaha és honda picit előbb). Elég csak az rsv vázkodolgozottságára ránézni, vagy a felső villahídra...de még a kipufogótartó csavar is mívesen esztergált darab...hol volt ilyen akkor a japókon? Sehol. Most más a helyzet már, de a rizsrakéta árak is elszálltak.
    Egyik héten a shox előtt parkolt egy régi Pan European...nagy kedvencem az a motor, de ez még a legelső volt...a kormányon a takaró műanyag ugyanaz az undorító, szürke műbőr mintás műanyag volt, mint az első generációs swiftekben :D :D :D
    Nem akarom az egekig magasztali az olaszokat sem, mert van elég nyűgjük, de azt nem lehet rájuk mondani, hogy ne lennének kívánatosak, azért dizájnban eléggé ott vannak még ma is. A japán vasakat is szeretem, nálam nincs előítélet.

    [ Szerkesztve ]

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák