Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz Daywalker #10933 üzenetére

    az a baj, hogy nincs... ha nem húzzák ki a zsebedből muszájból a pénzt, hidd el máshova fogod elkölteni és nem fogod félrerakni pályázásra..
    én is úgy motorozom, hogy amivel lehúznak azt csak kigazdálkodom valahogy hogy nyeregben lehessek, de ha ezek nem lennének annak a pénznek bőven lenne máshol is helye, nem tudnám félrerakni és nélkülözni.
    így ebben a formában a pályázás nekem csak plusz kiadás lenne, mert egyszerre nagyobb összegeket kíván mint a sima fenntartás.. ráadásul egész nyáron motorral járok, én már ezzel is spórolok pénzt..

    inkább maradok a sima kivonatás + további használat mellett ha minden kötél szakad, persze biztos én vagyok a felelőtlen geci ha rendszám nélküli motorral járok meg blablabla de leszarom, mindennek van határa.
    főleg azon csodálkozom hogy az emberek még nem lázadtak fel ezek után, tényleg mindent meg lehet velünk etetni következmény nélkül, és én is csak pofázok arról hogy majd jól ellenállok, de csak pörgetem a mókuskereket ahogy mindenki más..

    lehet büntetésmegelőzési céllal tényleg olvashatatlanná teszem mostmár a rendszámom, úgy érzem teljesen jogos lenne részemről és nem ébresztene bennem bűntudatot...

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák