Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz V.Stryker #104396 üzenetére

    A népszerűség elvitte az eszét.. a vicces, pikírt, szókimondó stílus ilyen esetben nagyon hamar átbillenik a paraszt, lekezelő, kihaénnem irányba. Nála is ez a folyamat ment végbe.

    Pont tegnap este olvastam azt a pár kommentjét, majd nem sokkal utána a "kiboruló" bejegyzését, h ő aztán annyiért ad mindent amennyiért akar, meg ki mit képzel magába h az ő oldalán okosítja, pont őt.

    Innen is látszik, h fordítva ül a lovon... mindenki paraszt bunkó (csak ő nem), aki megemlítette neki, h amit vagy szponzori cím alatt ingyen, de legrosszabb esetben is fél áron kap meg, azt még ha irányár is, ne az új ár alatt 10%-kal árulja.. Ráadásul valamelyik ruha még 2 helyen lyukas is.. Na ez az igazi lenéző, lekezelő, másokat verébnek néző, igazi "felsőbbrendűséget" sugalló magatartás és még volt képe melléírni, h az új ár 100.000, de nála mindez csakmostcsakalegnagyobbverébnek 90.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák