Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Pocee #104081 üzenetére

    200k-s keretnél értelmetlen azt megkérdezni h mire kell.. tök mind1, h falura, vagy városba, az mindenkinél alap elvárás, h működjön stabilan. Falun és városban is.
    200k-ért nagyon nagyon kicsi az esélye, h ezt tudja, ezt próbáltuk kikommunikálni.
    És azt se feledd h te kb. ebbe nőttél fel, gépek, traktorok, autók, magad szereltél mindent. Ilyen kvalitásai sokaknak nincsenek.
    Az meg, h "legalább megtanul rajta szerelni", 2019-ben már egyszerűen nem érv, ezelőtt 25 évvel az volt, de most már nem. A 2 ütemű, egyszerűen szerelhető gépek nagyjából már mind kihaltak, vagy pár éven belül ki fognak.

    Esküszöm nem vágom melyikre gondolsz. :D Nálad a DR-Z rohadt jellegtelen, és semmire nem jó, vagy a VFR?

    Az a baj, h ezt a helyzetet most abszolút nem látod jól, meg a végén ez az "okfejtés" is elég gyér. Senki zsebébe nem turkáltam, ellenben most veled és továbbra sem mások anyagi helyzetét kiemelve írok erről a vételárról, hanem teljesen általánosítva a 200.000ft-os piac kockázatáról.

    Tehát, a véleményem pontosan attól földhözragattabb, h próbálom megóvni a végtelen szopástól, az ablakon kidobott pénztől, próbálok racionális, következetes információt adni.

    geresics

    2002-ben vetted, leírod h mennyit vitt el 2 év alatt, tanulóként ez számára nehezebb helyzet. Azóta más a pénz értéke és a használtpaic is durván átrendeződött.. Noh meg eltelt 17 év. Az eleve hiánygazdaság szülte MZ, újonnan is szar volt.. ennyi idő és tulaj után, 80%-ban utángyártott alkatrészekkel.. tuti szopóág.

    LaciCRM

    Ez mikor volt? Melyik évben?

    Ne feledjétek, h az utóbbi 3-4 évben brutális mértékben emelkedtek a használtmotor árak.. és csak az igazán aljaréteg maradt olcsó most is.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák