Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Formaster #102411 üzenetére

    Most már te is próbálsz kibújni és behozni más gondolatokat az eredeti témaindítóhoz képest, amit senki nem vitatott, sőt már ellentmondásba kevered saját magad, 1 poston belül.

    "Lényegtelen, nem fogják agyarországból megérteni, hogy nem a gyorshajtással van a baj, hanem a prosztó idiótákkal, akik nincsenek rendesen büntetve. Büntetni kellene a veszélyeztetést, az eszetlen közlekedést és ebbe a gyorshajtás is benne van. De aki itt veri a huppot, az pont úgy akar változást, hogy a büntetési tételek ne emelkedjenek. :U"

    Amin a többség fellázadt, az az h a közlekedési kultúra megreformálására nem az a megoldás, h 10km-enként traffit helyeznek ki.
    Az a felháborító, h még inkább élesítik ezt a tróger, bürökratikus sarcautomatát, amivel milliárdokat kaszálnak évente.

    Ezt kell átlátni és felfogni.

    Kevesebb idióta nem a pontosabb és még gyakoribb traffiktól lesz az utakon.
    A változást gyökereiben kell elkezdeni, akár általános iskolától az alapokkal, tovább fokozva a képzéseknél, folytonos frissítéssel, és sokkal szigorúbb szűrésekkel, h ki lehet jogosult és ki nem. Emellett a közlekedésnek millió más területe van, ahol sokkal súlyosabb és gyakoribb balesethez vezető szabálysértések fordulnak elő, de mégsem arra fókuszálnak. Mert ez egy olcsóbban, egyszerűbben, kis energiával, gyakorlatilag pár ft befektetéssel fenntartható pénzcsap!

    Annak az éves szinten előforduló, pár ezreléket képviselő ön és közveszélyes pilótának meg úgysem használ semmi, de nincs is szükség aggodalomra, jó részük a természetesn szelekció elvén elrakja magát láb alól és ez országtól függetlenül így van.

    geresics, pls, topikgazdaság ide vagy oda, kérlek úgy foglalj állást, h te se mondj magadnak ellent 1 postban, mert az úgy minden, csak nem építő. Csak azért h tőled is jöjjön egy nesztekittvan post, inkább ne írj.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák