Új hozzászólás Aktív témák

  • yodamastah

    őstag

    válasz vendingo #10123 üzenetére

    Az MT01 azert probald ki. Jo motor de inkabb feeling motor az. ELegge raz az a blokk, es allitolag hatul nem jo ulni rajta (ezt nem probaltam csak mondtak). Szoval nem biztos hogy jo otleg sokezer kilometerre elmenni vele.

    Ducatival en biztos nem mernek nekivagni kulfoldnek. Jo motorok, de a megbizhatosag mar mas kerdes. Turaztam ducatissal kulfoldon aki a kisero autoban hozatott magaval egy fel motort alkatresznek :D Igaz ez nem multistrada volt :) Harley hasonlo... Bar teny hogy izgalmas es meno marka mindketto :) A DUcatikkal pedig motorozni is eleg jo.

    SV-bol van turakormanyos naked verzio is... Vstrom meg az igazi tura verzio SV blokkal, az egy kivalo es olcso alap turaenduro. Esetleg probald ki milyen vele menni, hatha megtetszik. Az 1000es vstrommal motoroztam, nekem bejott...

    Szerintem mindenesetre azt kene csinalnod hogy kiprobalod azokat a motorokat amik kepben vannak. Konnyebben tudsz donteni.

    En csak 185cm vagyok, de 1x megcsinaltam gixxerrel hogy 3 nap horvatorszag korbemotorozas (kb 2800km), majd hazajottunk es masnap hungaroring :D Az teny hogy utana mar enis elfaradtam, de altalaban a ringen 3x jobban kinyulok mint 1 nap reggeltol estig turazastol.

Új hozzászólás Aktív témák