Új hozzászólás Aktív témák

  • MontyCrew

    senior tag

    válasz Pista0001 #17199 üzenetére

    ez szép, de én jobb szeretem a saját építést:) De valszeg akkor be lehet szerválni valahogy ezt a lapot :O,, na várjunkcsak .. Prodi az ma és mi közti átmenet szeritnem ,mert nagy a hely benne és mégis itxet fogad,, viszont volt nekem SG05 F34R. Nagyon szerettem és sajnálom, hogy eladtam, mai napig visszacserélném :) ITT találsz róla képeket is, meg van pár régebbi szgép project is régi mappákban.

    Én is Slim 240ben gondolkodom, mivel a hőtermelésem elég csekély, most az i3 2100 van benn ,de ha elviszik bedobok egy sima i5 ivy-t ami 65W lesz proci felől, Vga még midnig kérdéses, de nagyon húz a szívem erre a GTX 760-ra, ha nem, akkor egy sima HD 7850. Ezt tapasztalataim szerint játszi könnyedséggel le kell, hogy hűtse a slim. Még a pumpa tartályon gondolkodom és egy DC-LT kis szivattyúra és rá szerelhető tartályragondoltam, kicsi kompakt és ahhoz képest elég erős. vga blokk 7850 esetén adott, 760 még sajna kérdéses. De szerintem egész pofásra össze lehetne dobni :)

    ui.: itt a kis SG05ben egy HD7950 csüccsent meg. Érdekesség, hogy amíg a gyári hűtő rajt volt nem fért be. Ahogy lekerült a nyák és a gépház eleje közt fél miliméter rés maradt.. Mondhatjuk, hogy kicentiztem azt a konfigot :) A másik dolog, hogy a gyári 450 es SS táp simán megbírkózott a 7950 és a 5370k tuningjával is!

    és neked mi az erősséged? hmm, van egy Skyline-om

Új hozzászólás Aktív témák