Új hozzászólás Aktív témák

  • izisz

    senior tag

    válasz Saccco #4386 üzenetére

    csak hogy én is fikázzak, Craftware-t 1 modell erejéig kipróbáltam.
    Cseppet túltolták a csicsamicsa megjelenítést, a beállítások "kisizgőmozgógifképesanimációs" tippjeiről már nem is beszélek - ami mellesleg nincs is minden beállítási opcióhoz :D
    Szóval szép, (biztos)jó, csicsás, magyar, ingyen van - ebből a csicsát elfelejthetnék. Cura-t is ezért nem csípem, bár annak még mindíg kulturáltabb - szvsz - a felülete.

    Hirtelen 1 funkció az, amit én pl szeretnék látni S3D-ben és elvileg cura is tudja meg CW is, mégpedig lehet állítani, hogy milyen sorrendben nyomtassa a falakat-infillt.
    S3D-ben van egy in-out/out-in de ez csak perimeterre vonatkozik és kampó. Azt nem lehet megmondani, h márpedig én infillt szeretnék először, aztán perimetert (mielőtt jön a "de minek?" kérdés, élő use-case: filament csere esetén a színátmenet/a tényleges csere mehetne infill területen, ahol senki nem látja, nyomtalanul lehetne színt cserélni hulladékképzés nélkül - volkov ph-elvtárs cura-ból így nyomtatott egy kisautót, baromi fainul nézett ki, hogy nincs nyoma abszolút a váltásnak és persze 0 hulladék keletkezett így)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák