Új hozzászólás Aktív témák

  • fabula

    őstag

    válasz syler123 #41800 üzenetére

    A Sovol SV06 egy egész jól sikerült Prusa klón, a Plusz verzió meg még jobb, de nyilván nem mérhető a Bambu Lab nyomtatóihoz, viszonnt szerintem most kezdésnek, tapasztalatszerzésnek, hobbinak az egyik, ha nem a legjobb vétel.
    Amikor én elkezdtem a 3D nyomtatással foglalkozni az Anet A8 volt a számomra elérhető "kezdő" nyomtató és egész jókat nyomtattam is vele, főleg a saját maga tuningjához :) .
    Na persze nyomtattam mást is és elfogadható volt akkor, nyilván mai szemmel és sok év fejlődés után már nem olyan jó, de pl. mai napig használunk azon nyomtatott dolgokat nagy megelégedéssel.
    Ha én akkor vehettem volna egy olyan nyomtatót, mint most a Sovol SV06 ilyen $ árért az akkori Ft árfolyamon... :K .
    Nyilván most a Bambu P1P elkényeztetett, de ami közben volt 5 másik nyomtatóm, na azokkal mindig volt valami kisebb-nagyobb probléma és a sikeres nyomatarány is sokkal gyengébb volt, de hát azért nem ez az árkategória volt egyik sem.
    Szóval ez csak az én véleményem és te tudod, mit veszel, de szerintem kezdetnek, ismerkedni a tecnikával most talán a Sovol SV06 vagy a plusz verzió a legoptimálisabb ár/érték arányban. Később meg fejlesztheted klipperre vagy eladhatodés vehetsz egy jobbat, ha nagyon bejön a 3D nyomtatás és beránt ez a hobbi :D .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák