Új hozzászólás Aktív témák

  • JulianSinulf

    senior tag

    Sziasztok!

    Prusa MK3S+, Azurefilm Fekete PETG-vel nyomtatok 0,2 mm rétegvastagság, 220 fok nozzle, 85/90 fok bed. Alul, felül, falak 6 rétegűek. Kitöltés 50% kocka. Korábbi elemekhez ez volt az ajánlott, ennél meg nem volt meghatározva.
    1. A képen a felirat BiquH2, alatta AnycubicMegaZero lenne. A H2 még éppen kivehető, de ami alatta van, az teljesen elmosódott.

    2. Ugyan az az elem. Mint látható, a lyukakban hidak vannak. Ez nem jó, mert ez amúgy is egy csavarhely. Szóval a nozzle hagyta utazás közben.

    Ezek azért fontosak, mert innen a hűtés részét még ki kellene nyomtatnom és csak kívül lehet támaszték, belül nem. Ott üresnek kell lennie a légáramlás miatt. Nem szeretném, ha ilyenek bújnának meg a nem látható részen.

    Merre induljak el a hibakereséssel?

    3. Ezt a hűtést szeretném áttervezni két ventilátorosra. BiquH2 Extruder-hez nem találtam dual-os kivitelt. (De lehet, hogy ez már nagy falat lesz.)
    FreeCAD-ban szerkeszthetővé lehet tenni STL fájlt, amit ismeretlen programmal készítettek? Ha igen, akkor hogyan? Ha nem, akkor mivel lehet megtenni (ha egyáltalán lehetséges valamivel ) és hogyan?

Új hozzászólás Aktív témák